«Renault вже твій» з авансом 40% та розстрочкою на 3 роки під 0,01%

31.01.2018, 17:30 Переглядів: 2 583

«Соллі Плюс. Кременчук» запустила нову програму кредитування стильних кросоверів Renault Сaptur і Renault Kadjar «Renault вже твій» від Renault Фінанс. Ця програма дає можливість придбати новий кросовер в розстрочку на максимально вигідних умовах.


 

Дуже часто бажання придбати новий автомобіль залишається лише бажанням через велику суму початкового внеску. Клієнт розуміє, що окрім авансу, йому необхідно понести ще багато витрат з оформлення, що і зупиняє його на половині шляху до покупки нового автомобіля.

 

Щоб реалізувати бажання покупки нового автомобіля компанія Renault в Україні розробила фінансову програму «Renault вже твій» з максимально вигідними умовами розстрочки.

 

Фінансова пропозиція «Renault вже твій» дозволяє придбати нові кросовери Renault Сaptur і Renault Kadjar на таких умовах:

• аванс 40% (від 300 000 грн);

• розстрочка на 3 роки під 0,01%;

• заморожений щомісячний платіж у гривні на весь період розстрочки від 9 997 грн.

 

Розмір щомісячного платежу та авансу варіюється в залежності від обраної моделі та комплектації автомобіля. Також в щомісячний платіж включені витрати по страхуванню життя позичальника.

 

Унікальність програми «Renault вже твій» підтверджує розмір початкових витрат при оформленні кредиту, який стартує від 300 000 грн, включаючи:

• аванс 40%,

• одноразову банківську комісію,

• страхування КАСКО і ОСАГО,

• нотаріальні послуги.

 

Більш наочно познайомитися з умовами програми «Renault Вже твій» і зрозуміти її переваги ви можете за допомогою відео:


 

Поспішайте скористатися фінансовою програмою «Renault Вже твій», щоб придбати новий яскравий кросовер Renault Сaptur або динамічний Renault Kadjar.

 

Renault Captur - найпопулярніший міський кросовер в Європі, лідер продажів серед кросоверів у своїй категорії. Більше 30 варіантів персоналізації зовнішнього і внутрішнього дизайну задовольнять індивідуальні потреби навіть найбільш вимогливішого клієнта.

Renault Kadjar - це динамічний кросовер, який виділяється спортивним і в той же час чуттєвим дизайном, вишуканим інтер'єром і сучасною лінійкою двигунів. Його технічні характеристики відмінно зарекомендували себе по міських дорогах і автомагістралях, а високий рівень безпеки і функціональність салону створюють комфорт водієві і пасажирам.

 

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

ТОВ «Соллі Плюс. Кременчук» - офіційний дилер Renault в Полтавській області

м. Кременчук, вул. Київська 65-б.

Тел. (0536) 772329, (067) 5353221, (066) 2002099

www.spk-renault.pl.ua

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх