«Птеродактилі» та «Кременчук» зіграють у фіналі Кубку України з баскетболу

29.01.2018, 08:00 Переглядів: 3 635

 

Етап Зимового Кубку зібрав 7 дорослих та 6 юнацьких команд

У Кременчуці етап Зимового Кубку України з баскетболу 3х3 зібрав 6 юнацьких та 7 дорослих чоловічих команд. 27 січня команди визначали переможців, які відправляться на фінал Кубку до столиці України. Також глядачі побачили конкурс триочкових кидків.


Баскетбольне дійство пройшло за підтримки Федерації баскетболу Кременчука,  Кременчуцького міського Центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх», баскетбольного клубу «Кремінь», Кременчуцької дитячо-юнацької спортивної школи №2. Про це повідомляє прес-служба клубу. 


На майданчику КДЮСШ-2 зібралися 7 дорослих команд: «Кременчук», Cripple, Four, Jim Bean, «Сай и команда», «Педколедж», Max.


Серед дорослих команд баскетболісти «Кременя» зібрались у зіркову команду, де грали Анатолій Челован, Аміль Хамзаєв, Ярослав Кадигроб та Антон Михайленко. Такий Dream Team справедливо вважався фаворитом турніру, що і підтвердилося  надалі. «Кременчук» переміг всіх суперників та вийшов до фіналу, де був сильнішим за полтавський «МАХ» – 22:6, бронзові нагороди здобула кременчуцька «Сай та Команда».


 


MVP турніру


Ними стали гравці команд-переможців. Серед дорослих MVP турніру – гравець «Кременчука» Аміль Хамзаєв, а у юнаків представник «Птеродактилів» Олег Запорожець.


 

 

Шість триочкових за 30 секунд 


Такою результативністю відзначився Ярослав Кадигроб з команди «Кременчук». Саме Ярослав і став переможцем турніру триочкових кидків.


 


6 юнацьких команд змагалися за звання кращого: «Бандити»,  «Птеродактилі», «Мойщики», No name, «Четвертушка», Reva.

 

Серед баскетбольних юнацьких команд пощастило познайомитися з юними гравцями БК «Кремінь». Хлопці грають у Всеукраїнській юнацькій лізі 2004-2005 року народження, а також пробували свої сили у баскетболі 3х3 на Extreme-zone.

 

 

Тренер Юрій Кремінь виховав не одну легенду кременчуцького баскетболу, а сьогодні він підтримує юних гравців, які роблять перші кроки у великому спорті


Євген, Віктор і Дмитро гравці команди Reva. Вони поділилися своїми враженнями від турніру:

- Враження від турніру позитивне. Атмосфера зашкалює. У цьому турнірі важче грати, адже тут команди U-18, а на Екстрим зоні є і до 14 років. Тут гравці більш старші і досвідченіші. Ми не роз приділяли суперників на важких та легких, це не принципово, головне набратися досвіду.


 


Серед юнаків тріумфували «Птеродактилі». Саме вихованці баскетбольного клубу «Нафтохімік» (Кременчук) тріумфували серед юнацьких команд. У фіналі «Птеродактилі» зустрілися з «Мойщиками». Старт гри видався рівним, але надалі перевага «Птеродактилів» лише зростала і вони перемогли 20:8 та стали переможцями етапу зимового Кубку України серед баскетболістів U-18. «Бронзу» здобули гравці команди «Четвертушка».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: БК "Кремінь", Альона Душенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх