У Горішніх Плавнях запрацював новий сервісний центр МВС

29.01.2018, 07:33 Переглядів: 3 613

 

Новий сервісний центр працює з вівторка до суботи


Відтепер послуги із реєстрації та перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, а також  довідку про несудимість можна отримати і у Горішніх Плавнях. Сервісний центр відкрили через прохання громада міста Горішні Плавні. 



Сервісний центр МВС працює за принципом екстериторіальності. Послуги тут можна отримати, незалежно від місця реєстрації. Заміна посвідчення водія займає близько 30 хвилин, а перереєстрація авто – 2 години.


Новий сервісний центр МВС працює у м. Горішні Плавні за адресою: вул. Строна 11-а, з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45, без обідньої перерви.


 


Сервісні центри МВС також активно працюють над розширенням он-лайн сервісів для громадян, що мають оптимізувати та перевести структуру на новий етап роботи. Так, у два кліки можна замовити довідку про відсутність судимості, дізнатись про необхідні документи для подорожі за кордон, обравши країну. На сайті Головного сервісного центру МВС можна скористатись онлайн-тренажером для підготовки до іспиту зі знань Правил дорожнього руху за оновленими після громадського обговорення, питаннями, сформульованими та адаптованими  до сучасної ситуації на дорогах.



Отримати консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Регіональний сервісний центр
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх