Хокеїст «Кременчука» поділився чому не їсть огірки в день гри

28.01.2018, 13:00 Переглядів: 2 852

 

Гравці Української хокейної ліги розповілил про забобони напередодні гри

Вболівальники хокею знають, що хокеїсти страшно забобонні люди. Всі чули про те, що не можна голитися під час плей-офф або, що ключку потрібно перематувати строго в одному напрямку. Уейн Гретцкі, наприклад, посипав крюк ключки дитячою присипкою, а великий Патрік Руа розмовляв зі штангами своїх воріт під час ігор. Часом такі прикмети бувають смішними і дуже безглуздими, але гравці вірять, що саме ці нехитрі трюки приводять їх до перемог.


Українська хокейна ліга зібрала найцікавіші і незвичайні забобони гравців УХЛ:


Олександр Боєвих («Кременчук»): «Я знімаю з шиї всі підвіски з кулонами, які в житті ношу не знімаючи. І ще огірки не їм в день гри. Мені вселив один досвідчений хокеїст, що вони заважають грати. Це засіло у мене в голові, і тепер вони мені і правда заважають».


Андрій Григорьєв («Донбас»): «Дуже не люблю коли чіпають моє місце, де знаходиться форма. А особливо одяг і ключки - вони для мене як святі. Так само перед грою завжди намагаюся бути мінімально емоційний. Чомусь так склалося, що коли я спокійний, гра йде краще. Ще ніколи не можна повертатися за чимось перед матчем. Перед грою я ні з ким не говорю по телефону і не відповідаю в соціальних мережах».


Дмитро Даниленко («Білий Барс»): «Намагаюся не прив'язуватися до якихось прикмет або забобон, щоб було простіше грати і не замислюватися про це. Але все-таки в деякі прикмети я вірю. Наприклад, я зав'язую шнурки тільки з правого ковзана, і на гімні завжди стаю на одному і тому ж місці».


Сергій Люльчук («Білий Барс»): «Я докладаю до підборіддя кожен елемент своєї екіпіровки. Прямо як Льоня з «Вороніних». А відразу після цього я докладаю цю ж екіпіровку до підборіддя Олександра Васильовича Бобкина (асистент головного тренера «Білого Барса») - на удачу, так як він класний в минулому хокеїст, а нині тренер, приклад для багатьох, ну і , важливо, він семиразовий чемпіон України (сміється)».


Руслан Ромащенко («Білий Барс»): «Я одягаю хокейну форму в певній послідовності і можу жуйку пожувати на розминці».


Всеволод Толстушко («Галицькі Леви»): «Моя фішка - жувати жуйку на льодовій розминці. І після зборів дуже багато гравців відвезли з собою цю звичку. Ще випиваю рівно 1,5 літра води після денного сну і з'їдаю кіндер (сміється)».


Володимир Чердак (МХК «Динамо»): «Я одягаю все з лівого боку: лівий носок, лівий щиток, лівий налокітник. Ще обов'язково з'їдаю три банана перед грою. І завжди йду останній з льоду».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх