Королева, брехуха і вишивка: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

20.01.2018, 10:01 Переглядів: 2 105

 

Якщо цими вихідними ви не плануєте виходити з дому, то радимо загорнути ноги теплим пледом та зпастись цікавою книжкою і гарячим чаєм. Тим більше, що спеціально для наших читачів-книголюбів, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 
  
 

Лідія Бебешко «Українська вишиванка».

Цей альбом-посібник стане справжнім подарунком для всіх, хто закоханий у вишивання.

Композиції для чоловічих та жіночих сорочок створено відповідно до старовинних колекційних зразків та сучасних модних тенденцій.

У книжці є все необхідне, щоб самостійно пошити і власними руками вишити український національний одяг.

Адже вишиванка – перлина народної культури, візитівка українців та справжній культурний код, що зберігає в собі традиції наших предків. Чудові орнаменти, старовинні та сучасні крої сорочок, гармонійне поєднання кольорів.

Це окраса українського традиційного одягу.

    
 

 

Світлана Талан «Спокута».

Що робити, коли життєва стежина веде нас до труднощів і негараздів? Як їх подолати? Ця книжка – про найдорожчих, найрідніших, найближчих – про сім’ю. Вчинки батьків і дідів мають безпосередній вплив на сьогодення нащадків. Часто діти несуть хрест замість старшого покоління і, опиняючись у скрутних ситуаціях, змушені спокутувати гріхи рідних.

Сімейні зв’язки, складні взаємини, переплетіння доль, надія на краще майбутнє і сила любові – усе це чекає читача на сторінках роману.

  
 
 

 

Диана Чемберлен «Умелая лгунья, или Притворись, что танцуешь».

Молли очень хорошо умеет хранить секреты. И виртуозно лжет всем вокруг. Она живет с виду счастливой жизнью с любимым мужем и планирует усыновить ребенка. Но звонок из прошлого заставляет ее усомниться в правильности всех своих решений.

Сможет ли она посмотреть на свое детство взглядом взрослого человека, а не обиженного ребенка, каким была последние двадцать лет? Молли винит мать в убийстве отца. А может, все на самом деле было не так, как она помнит? Может, оступилась она, а не ее мать?

 
 
 

 

Эдвард Марстон «Голова королевы».

У бродячей труппы «Вестфильдские комедианты» большие проблемы – во время потасовки убит один из актеров. Николас Брейсвелл, суфлер и душа компании, вынужден заняться расследованием трагической смерти друга. В поисках убийцы Николас осматривает опасные кварталы Лондона. И тут ему открываются некоторые факты жизни усопшего, которые тот явно предпочел бы сохранить в секрете…

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: AdMe
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх