Кременчуцький електропоїзд «Тарпан» протестував дорогу на Крути

20.01.2018, 15:05 Переглядів: 7 786

 

За 1,5 години потяг дістався пункту призначення

Електропоїзд «Тарпан» виконав дослідну поїздку Дарниця - Крути за 1,5 години. Як повідомляє прес-служба КВБЗ, швидкісний міжрегіональний двосистемний електропоїзд «Тарпан» виробництва Крюківського вагонобудівного заводу 16 січня протестував маршрут Дарниця (Київ) - Крути (Чернігівська область).


Електропоїзд вийшов з Києва об 11.30 і успішно прибув на станцію Крути о 13.05 згідно з установленим графіком руху. 


За словами директора з якості ПАТ «КВБЗ» Тараса Беценка, у складі команди поїзда були представники департаменту електрифікації та електропостачання ПАТ «Укрзалізниця», філії УЗ «Українська залізнична швидкісна компанія», Київського сервісного центру, що входить до складу сервісної служби КВБЗ. Вони слідкували за роботою систем електропоїзда, що працювали у штатному режимі.


 


Нагадаємо, цього року виповнюється 100 років з дня коли стався бій біля залізничної станції Крути за 130 кілометрів від Києва (29 січня 1918 року). Цей бій тривав п’ять годин між чотиритисячним підрозділом Червоної гвардії під керівництвом есера Михайла Муравйова та загоном, що складався переважно з київських курсантів - близько чотирьохсот чоловік.


«Укрзалізниця» у цьому році пообіцяла виділити спеціальний поїзд, на якому до станції Крути доставлять учасників вшанування трагічної і пам’ятної сторінки в історії України. Ймовірно ним буде вітчизняний швидкісний міжрегіональний двосистемний електропоїзд «Тарпан». Принаймні, дослідну поїздку він виконав на «відмінно».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КВБЗ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх