Півзахисник «Кременя» Богдан Боровський терміново потребує допомоги на лікування мами

15.01.2018, 15:10 Переглядів: 5 244

 

Футболіст шукає кошти, щоб врятувати життя мамі, кошти необхідні на курс хіміотерапії

У родині футболіста «Кременя» Богдана Боровського трапилося нещастя, у його мами Ольги Вікторівни виявили рак. Лікарі діагностували другу стадію лімфоми Ходжкіна. Богдан розповів «Телеграфу», що мама давно погано себе почувала. 


- Постійна висока температура, слабкість. Їй поставили неправильний діагноз, сказали просто запалення лімфовузлів. Пролікувалася, але без змін. Через три роки вона почала заново обстеження і тепер вже поставили точний діагноз - лімфома Ходжкіна. Кошти необхідні на курс хіміотерапії, мінімум 6, все залежить від того, як буде лікування допомагати, плюс ще реабілітація, - розповів Богдан. 


Родина футболіста потребує підтримки і фінансової допомоги. 


Реквізити для допомоги: 

Картка Приватбанка

5168 7556 3156 9056 (Боровський Богдан Станіславович)

4149 6293 9057 5256 (батько футболіста Боровський Станіслав Миколайович)


Нагадаємо, що Богдан Боровський поповнив лави «Кременя» на початку сезону. Саме Богдан став автором першого голу «Кременя» у Першій лізі на стадіоні «Кремінь-Арена». Футболіст з величезним досвідом гри у Першій лізі саме у «Кремені» провів свій 100 матч у Першій лізі.


До «Кременя» Богдан Боровський грав за «Олександрію», «Жемчужину» Ялта, «УкрАгроКом», криворізький «Гірник» та «Інгулець».


Богдан з футбольної родини, його батько родом зі Світловодська. У 17-річному віці Станіслав Боровський дебютував в основному складі головної команди рідної області - кропивницької «Зірки». Виступав за могилівський «Дніпро», бобруйський «Шинник» та полтавську «Ворсклу». 


 


Вболівальники збираються провести благодійний турнір з футзалу, щоб зібрати кошти на допомогу мамі Богдана. Для участі команди необхідно 5 чоловік та благодійний внесок 250 грн (все це благодійно, хто скільки зможе). На участь в змаганнях погодилися футболісти «Кременя» та ультрас. Змагання відбудуться 21 січня, місце проведення уточнюється.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх