Кременчужан закликали не планувати поїздки за кордон

12.01.2018, 15:44 Переглядів: 8 898

 

На поліграфкомбінаті оновлюють обладнання 

Кременчужан закликали не планувати закордонні поїздки без наявності чинного закордонного паспорта, про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби. 


На поліграфічному комбінаті «Україна» розпочали планову заміну сертифікатів, яка спричинить необхідність оновлення дати та повторного відправлення всіх даних для персоналізації паспортів, що раніше відправлялися міграційною службою.


- Дані будуть відвантажуватися протягом кількох днів, але передача здійснюватиметься у тому ж порядку, у якому ці дані відвантажувалися раніше. Після повторного направлення в онлайн-сервісі «Перевірка оформлення паспорта» зміниться дата відправлення даних на персоналізацію, але це жодним чином не вплине а ні на черговість, а ні на строк персоналізації, - йдеться у повідомленні.


У міграційній службі запевняють, що у січні 2018 року на поліграфкомбінаті «Україна» запланували запуск додаткової лінії персоналізації паспортів, завдяки чому протягом найближчих місяців поступово відновиться планова видача закордонних паспортів терміном до 7 або 20 робочих днів, залежно від суми оплаченого адміністративного збору. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх