«Сподіваємося вивести зарплати футболістів «Кременя» на необхідний рівень, щоб вони про неї не думали», - депутат міськради

31.12.2017, 09:18 Переглядів: 3 051

 

Про реконструкцію стадіону "Кремінь-Арена" та "Кредмаш", зустріч з вболівальниками та зарплати футболістів

Депутат Кременчуцької міської ради та голова бюджетної комісії Олександр Плескун у студії Громадського розповів про: реконструкцію стадіону "Кремінь-Арена" та "Кредмаш", зустріч з вболівальниками та зарплати футболістів. 


Олександр Плескун згадав про зустріч з вболівальниками, яка відбулася на стадіоні після останньої домашньої гри МФК "Кремінь" у цьому році. 



- І мер Віталій Малецький і профільний віце-мер Руслан Проценко пообіцяли вкінці січня провести офіційну прес-конференцію з керівництвом клубу на яку запросимо всіх охочих, - зазначив депутат. 


Щодо стадіону "Кремінь-Арена" депутат зазначив, що на ньому незаплановано ніяких робіт, лише, щоб зменшити навантаження зроблять баскетбольне і футбольне поля. 


- Якщо ви бачили за стадіоном є територія з будівельним камінням (на центральному фото - ред.). Ми хочемо зробити футбольний і баскетбольний майданчик, щоб на ньому могли тренуватися діти, при цьому дозволитьрозвантажити основне поле, - додав Олександр Плескун.


  


Щодо стадіону "Кредмаш" закінчуються роботи над проектом. 


- Ми на наступний рік заклали мінімальну ціну. Ми ще не розподіляли вільний залишок, якої у нас близько 60 млн грн. Ми з мером обговорювали це питання, коли будемо розподіляти вільний залишок у лютому, тоді будемо закладати кошти. Основне, що ми хочемо - побудувати стадіон не за рахунок коштів міського бюджету, а залучити фонд розвитку. У нас є надіє, що зможемо залучити кошти, - розповів Олександр Плескун. - Сподіваємося вивести зарплати футболістів «Кременя» на необхідний рівень, щоб вони про неї не думали. 



Зазначимо, що футбольна команда "Кремінь" орієнтовно 22 січня виходить з відпустки. На сьогоднішній день не з усіма гравцями продовжений контракт, якщо ситуація залишиться не визначеною гравці "шукатимуть кращої долі" в інших клубах. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх