Кременчук-2020 очима Віталія Малецького

16.11.2015, 11:55 Переглядів: 16 404

Кременчук-2020 очима Віталія Малецького

Що обіцяв кандидат у мери кременчужанам під час виборчих перегонів

1. Впровадження програми енергозбереження в житлових будинках

Щоб у місті зниження комунальних тарифів відбувалося реально, а не на папері, потрібна цільова програма енергомодернізації будинків та поступового переведення центрального опалення на міні-котельні на альтернативних видах палива. Це дозволить зекономити як мінімум 30-40% в оплаті за тепло.

 

2. Створення індустріального парку у Кременчуці

Індустріальний парк дозволить створити 3-4 тисячі нових робочих місць і залучити в місто інвестиції. Також це додатково мільйони гривень до міського бюджету, вдосконалення інфраструктури та логістики, розвиток транспортного напряму.

 

3. Створення муніципальної міліції у Кременчуці

Нова поліція, що створюється в Україні, має дещо інші завдання щодо охорони правопорядку. Міська муніципальна міліція існує в багатьох країнах. Її функції – робота з населенням, профілактика правопорушень, забезпечення громадського порядку на вулицях, контроль за виконанням рішень міської влади, дотримання правил благоустрою.

 

4. Забезпечення рівномірного розвитку всіх мікрорайонів у рамках програми «Кременчук - місто без околиць»

Поліпшення умов транспортного сполучення, освітлення вулиць, розташування аптечних пунктів, банківських установ та банкоматів, дитячих та спортивних майданчиків, доріг та тротуарів – все це надасть можливість навіть віддаленому району Кременчука не відчувати себе відокремленим від решти міста.

 

5. Підтримка створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків

Країна поступово йде до відмови від жеківських установ, коли мешканці будинків не мають можливостей обирати ті чи інші послуги самостійно. Створення ОСББ – це перший реальний крок до самоуправління. Міська влада при цьому надаватиме міські гранти для ОСББ на проекти для модернізації житлових будинків.

 

6. Організація незалежної міжнародної експертизи щодо Біланівського ГЗК

Здоров‘я та життя кременчужан – головний пріоритет. Це найдорожче, що є у людини, і значно важливіше, ніж доходи олігархів. Доб‘ємося проведення незалежної експертизи із залученням кращих українських та закордонних фахівців для отримання об’єктивного висновку та недопущення будівництва Біланівського ГЗК.

 

7. Лічильники - за кошти державних програм

Встановлення в будинках та квартирах кременчужан теплолічильників, лічильників гарячої та холодної води, газових лічильників із залученням коштів державних програм та постачальних компаній.

 

8. Суботники – як час єднання та чистоти

Продовження проведення започаткованих Олегом Бабаєвим весняних і осінніх загальноміських суботників. Наше місто – наш дім! Прибираємо його для себе та наших дітей!

 

9. Проведення капітального ремонту міських автодоріг та внутрішньоквартальних проїздів і тротуарів

Розробка паспортів міських вулиць з визначенням проблемних ділянок автодоріг та тротуарів. Виявлення внутрішньоквартальних проблемних місць щодо дорожнього покриття. Комплексна робота з ремонту доріг та тротуарів: при проведенні ремонту проїжджої частини одночасний ремонт прилеглих доріжок для пішоходів.

 

10. Створення комунального автобусного парку

Потребує негайного покращення транспортне забезпечення мешканців правобережної частини та інших віддалених від центру міста мікрорайонів, куди відсутнє тролейбусне сполучення. Для цього – створити комунальний автобусний парк з комфортабельними автобусами та зручним графіком руху.

 

11. Оновлення парку комунальної техніки

Продовження започаткованого Олегом Бабаєвим оновлення парку комунальної техніки. Прибирання вулиць або снігу взимку повинно проводитися у найкоротші терміни, як і вивіз сміття. Для цього потрібно не тільки оновити комунальну техніку, а і придбати її у достатній кількості.

 

12. Реконструкція міського сміттєзвалища для утилізації твердих побутових відходів

Вдосконалення системи збирання, переробки та утилізації твердих побутових відходів, що дозволить зменшити забруднення повітря та покращити екологічний стан у місті.

 

13. Покращення і модернізація системи освітлення міських вулиць, дворів та прибудинкових територій

Кременчук повинен бути світлим містом. Вдосконалення освітлення вулиць та дворів – це зменшення травматизму кременчужан, зміни у криміногенному стані. Запровадження нових систем освітлення з економними лампами та ін.

 

14. Реконструкція та вдосконалення міської системи водопостачання і водовідведення, покращення якості питної води

Кременчук питиме чисту воду! Впровадження систем фільтрації та очистки питної води на міській системі водопостачання. Проведення геологічної розвідки водоносних горизонтів якісної води для встановлення бюветів як альтернативного додаткового водопостачання. Зменшення шкідливих скидів та неочищених стоків у річку Дніпро.

 

15. Придбання школярам електронних підручників за рахунок міського бюджету

Кожен школяр не повинен щоденно носити кілька кілограмів паперових підручників, бо вже настали інші часи. Одна електронна книга дає зручну можливість користуватися усіма підручниками за кілька років навчання. Також школи та школярі не повинні страждати від недбалості чиновників з міністерств, що невчасно забезпечують їх підручниками.

 

16. Відкриття комунальних аптек з низькими цінами в усіх лікарнях міста

Досить комерційним фармацевтам наживатися на людських стражданнях. Неприпустимо, коли у аптеках при лікарнях люди вимушено переплачують за ліки. Комерційні аптеки там користуються нагодою та встановлюють грабіжницькі націнки, що лягають тягарем на гаманці хворих та їх родин. Вихід – створення в лікарнях, поліклініках, пологових будинках мережі комунальних аптек з мінімальними націнками, або взагалі без них.

 

17. Введення муніципальних доплат медикам, педагогам, працівникам бюджетної сфери

Робітники важливих для всього суспільства професій, на жаль, мають невеликі заробітні плати, що ставить їх на межу виживання або створює умови для корупційних дій. Цього не подолати без реальних кроків для покращення умов праці та достойної винагороди за неї. Адже ці працівники повинні мати гідні доходи, щоб забезпечувати себе та свої сім‘ї.

 

18. Муніципальна допомога – для тих, хто її потребує

Запровадження муніципальної матеріальної допомоги для найбільш вразливих та малозабезпечених мешканців міста. Підтримка з боку міста нужденних. Ніхто не повинен страждати від бідності.

 

19. Кременчужанам – умови для здорового дозвілля

Створення у кожному мікрорайоні міста обладнаних за сучасними стандартами місць для відпочинку, а також дитячих майданчиків та майданчиків для занять фізкультурою і спортом.

 

20. Консолідація після виборів усіх політичних сил Кременчука для створення дорадчого органу міської влади

Після виборів життя не завершується. Тому досить політикам сваритися – треба включатися до роботи. Якщо у партійних осередків та їх лідерів є бажання конструктивно працювати на благо кременчужан, то після виборів буде створено Політичну раду Кременчука, куди будуть запрошені усі партії, що брали участь у виборах-2015. Головне завдання – зробити Кременчук успішним і найкращим містом в Україні!

Автор: ТелеграфЪ
Теги:

Чи виконає Віталій Малецький обіцяне?

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ-2015:

25 жовтня 2015 року в Кременчуці відбудуться вибори мера, депутатів Кременчуцької міської ради та депутатів Полтавської обласної ради.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх