Відремонтували Козельщинську амбулаторію: вперше з моменту введення в експлуатацію

11.11.2021, 13:15 Переглядів: 1 929

 

Козельщинський центр первинної медико-санітарної допомоги включає в себе 7 амбулаторій та 26 фапів, а сумарно обслуговує більше 14 тисяч чоловік. Та незважаючи на такі масштаби, умови в приміщеннях потребують ремонту

Амбулаторія загальної практики сімейної медицини в Козельщині збудована ще в 90-х роках. До теперішнього часу в приміщенні нічого не робили окрім косметичного ремонту.  Директор центру ПМСД Ольга Явтушенко розповідає, що звернулась до селищного голови Олександра Троцького за допомогою, який в свою чергу залучив до проєкту соціального партнера громади.

- В рамках соціального партнерства в 2021-му році між Козельщинсською територіальною громадою та  Біланівським ГЗК з компанії Ferrexpo було прийнято рішення реалізувати проєкт з ремонту в амбулаторії, - розповідає Олександр Троцький. - З комбінатом ми співпрацюємо вже не перший рік і завдяки цій співпраці маємо позитивний вплив на розвиток громади.

В рамках реалізованого проєкту виконано ремонт двох приміщень в амбулаторії вартістю майже півмільйона гривень. Один з кабінетів – це дитяча маніпуляційна, другий – санітарна кімната, з душовою кабіною та спеціально оснащеною вбиральнею, що відповідає вимогам інклюзивності будівель та споруд. 

- Ми вдячні селищному голові, що відреагував на наше звернення та особливо вдячні Біланівському ГЗК за виконані ремонті роботи, - говорить Ольга Явтушенко. – В обох кабінетах тепер є гаряча вода, що значно покращило умови і для персоналу і для відвідувачів.
- Благодійна діяльність нашого комбінату та групи Ferrexpo в цілому направлена на розвиток громад. В період пандемії в пріорітеті підтримка саме медичної сфери, - коментує Юрій Химич, генеральний директор Біланівського ГЗК.

Також додав, що на цьому партнерство в 2021-му році не завершується. Біланівський ГЗК також приймає участь в двох проєктах:

  • будівництво стадіону для міні-футболу в селі Лутовинівка;
  • оновлення парку в селищі Козельщина.

Окрім цього вже ведуться обговорення стосовно співпраці в 2022-му році.

Варто відзначити системність та різноманітність благодійної діяльності Біланівського ГЗК. Лише минуло місяця представлені завершені проєкти по ремонту ФАПу в селі Піски та утепленню Будинку культури в Новій Галещині. І схоже до кінця року очікуємо реалізації ще не одного проєкту в рамках корпоративної соціальної відповідальності підприємств групи Ferrexpo.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх