Кременчужан запрошують на презентацію інтеркультурного путівника Кременчука

7.10.2019, 14:14 Переглядів: 2 258

 

Вона відбудеться о 16.00 за адресою провулок Дмитра Тьомкіна, 4

Сьогодні, 7 жовтня, о 16.00 кременчужан запрошують відвідати презентацію інтеркультурного путівника Кременчука. Захід відбудеться на базі офісу Інституту розвитку нашого міста за адресою провулок Дмитра Тьомкіна, 4.


Інтеркультурний путівник Кременчука створили у межах проєкту «Український Букет Народів», який реалізує ГО «Культурний діалог» разом з МГО «СТАН» за підтримки Українського культурного фонду, управління культури і туризму міськвиконкому та Інституту розвитку Кременчука.


У презентації візьмуть участь співробітники закладів культури міста, які протягом травня-жовтня 2019 активно сприяли реалізації інтеркультурних заходів проєкту «Український Букет Народів», представники ЗМІ, етнічних і релігійних спільнот, культурні і громадські активісти Кременчука.


Під час заходу герої історій путівника та інші кременчужани поділяться своїми враженнями від інтеркультурних подій, що проводилися в останній час у нашому місті.


Згодом путівник планують поширити серед бібліотек міста та інших установ і організацій, які сприяють розвитку інтеркультурності та туристичної привабливості Кременчука.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх