Кожна велика справа складається з маленьких кроків

28.09.2018, 15:57 Переглядів: 3 158

  

Народний депутат України Костянтин Жеваго вітає Кременчук та його мешканців із Днем міста!

Потужне промислове місто, розташоване на двох берегах Дніпра, - наш рідний Кременчук, цього року святкує свій 447-й День народження! Хоча науковці-історики з різних міст України зазначають – Кременчуку вже щонайменше 900 років! 


Та наукові суперечки слід залишити експертам. Яким би не був вік Кременчука, наразі ми – сучасне європейське місто.

Щороку Кременчук все гучніше гримить на всю Україну. Техніка КрАЗУ демонструє гідні результати не лише на теренах нашої країни, а й далеко за її межами. Наші спортсмени регулярно посідають призові місця на чемпіонатах України, Європи. Не відстає Кременчук і у справі виховання талантів та маленьких науковців. Але для постійного розвитку місту необхідна підтримка. Серед виконавців цієї поважної місії – народний депутат України від Кременчука Костянтин Жеваго. Він обрав для себе мету – піклування про дітей. І щороку справами доводить – своє слово народний депутат тримати вміє.


 


Про вже традиційну акцію від народного депутата – подарунки першачкам свого виборчого округу - знають усі дорослі Молодіжного. Адже кожного року діти, які вступають у шкільне життя, отримують чудові пакунки з канцтоварами. Для малечі – це радість від нових цікавинок, а для батьків – суттєва допомога, яка економить сімейний бюджет.


Та діти проводять час не лише у школі. Після занять малеча поспішає на дитячі майданчики, яких на Молодіжному стає все більше. Лише за останній рік завдяки фінансуванню з фонду народного депутата тут облаштували два дитячих майданчики. З проханням до Костянтина Жеваго звернулись батьки малечі, якій не було де проводити дозвілля. І вже скоро у дворах з’явились яскраві, сучасні гойдалки і турніки. Дітлахи радіють, батьки задоволені. Майданчики не пустують, тут постійно грається малеча. Але подарунками та гойдалками піклування про маленьких кременчужан не закінчується.


Гармонійний розвиток дитини складається з декількох елементів, ігри – один із них. Також необхідно малечі займатися спортом, де вона може не лише віддавати свою невгамовну енергію, а й навчатися дисципліні. Костянтин Жеваго завжди підтримував спортивні напрямки. Цього року народний депутат допоміг у проведенні відкритого чемпіонату з тхеквондо серед юніорів. Такі заходи заохочують молодь займатися спортом, мотивують ставати кращими та ще наполегливіше тренуватися.


  


А щоб діти більше уваги приділяли науці, їх треба також заохочувати. Призами, нагородами, увагою, цікавим та сучасним приладдям. Хімія – одна з найважчих, та водночас найцікавіших шкільних дисциплін. Серед сучасної молоді не так багато прихильників цієї науки, тож необхідно їх мотивувати. Чим і займається Костянтин Жеваго. За рахунок фінансування фонду народного депутата переможцям Всеукраїнської олімпіади з хімії подарували сучасні планшети. На новій техніці юні хіміки готуватимуться до змагань у Європі.


Найменші ж кременчужани ще не думають про хімію та перемоги на чемпіонатах. Вони лише зростають, і ми маємо допомагати їм вивчати світ та створювати комфортні умови. Завдяки постійній допомозі Костянтина Жеваго у дитячих садочках проходять ремонти, оновлюється обладнання. Так, для садочку №79 придбали багатофункціональний мультимедійний комплекс. Про такий давно мріяли педагоги, адже за допомогою нової техніки вони можуть показувати батькам, як діти проводять свій час у садочку.


   


Внесок в успішне майбутнє Кременчука – це підтримка малечі. Розвиток міста невід’ємно пов’язаний із його мешканцями, і вже зараз необхідно закладати міцний фундамент. Народний депутат Костянтин Жеваго вітає всіх кременчужан із Днем міста! Наші діти – це наше майбутнє. Розвиток освіти, цікаве дозвілля для дітей, заохочування до спорту та знань - так необхідно будувати успішне місто. І Костянтин Жеваго йде саме цим шляхом.



Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх