8 фішек iPhone 14, які сподобаються вашій дівчині

2.12.2022, 13:00 Переглядів: 2 556

 

Найкращі друзі дівчат у 21 столітті не діаманти, а гаджети. Складно знайти сучасну леді, яка виявиться розчарована презентом у вигляді останнього Айфона. На порядку денному - iPhone 14, який вразить у серце найдосвідченіших дам. 8 головних фішок новинки оглядаємо в цій статті.

Барвистий дисплей
В основу 6,1-дюймового екрана iPhone 14 лягла класична матриця Super Retina XDR з роздільною здатністю 2532х1170 точок. Картинка має живий вигляд завдяки збільшенню максимальної яскравості до 1200 ніт при ввімкненому HDR. З такими показниками розгледіти зображення можна з першого разу, навіть під прямими сонячними променями.

Підтримка eSIM
Тепер користувачі можуть не тільки запускати віртуальну сім-карту, а й моментально перемикатися між двома операторами. Звичайний слот під Nano-SIM теж залишився в силі для ринку Європи, тому при бажанні можна не розбиратися в нововведенні.

Крута зйомка в темряві
Головний ширококутний модуль камери отримав високочутливий сенсор із матрицею більшої площі, ніж у попередника. На практиці це принесло покращене захоплення світла - приблизно на 50% більше, ніж було раніше. Як результат - чіткість і деталізованість фотографій без спотворень і шумів навіть під час зйомки в сутінках або затемненому приміщенні.

Функція Crash Detection
Унікальна технологія розпізнавання автомобільних аварій не має аналогів у конкурентів. Завдяки набору спеціальних датчиків, від GPS до гіроскопа, смартфон аналізує параметри руху і в разі ДТП - надсилає повідомлення в екстрені служби та прив'язаним контактам. На практиці Crash Detection може врятувати не одне життя.

Автофокусування в селфі-модулі
Фронтальна камера нарешті оснащена автофокусом. Це означає, що улюблені дівчатами портретні знімки будуть виходити більш чіткими і реалістичними. Також у селфі-модулі (як і в інших об'єктивах) втілено алгоритм Photonic Engine, що необхідний для мінімізації кількості артефактів під час фотографування в умовах низької освітленості.

 

Збільшена автономність 
Синтетичні тести демонструють, що iPhone 14 здатний пропрацювати близько 20 годин у режимі перегляду відеороликів, а також до 80 годин під час прослуховування музики. Відмінні цифри стали можливими завдяки використанню інтелектуального ПЗ і доопрацьованого процесора А15 з високою енергоефективністю.

Технологія Action Mode
Цікава функція сподобається дівчатам, які люблять записувати відеоролики на пам'ять або створювати контент професійного рівня. Action Mode відповідає за стабілізацію кадрів і за допомогою повнорозмірного сенсора імітує зйомку зі штатива, завдяки чому тряска зменшується до можливого мінімуму. Результат - чіткі та якісні кадри, навіть зняті в русі.

Максимум захисту
Алюмінієвий корпус iPhone 14 зі зміцненою рамкою та міцним склом легко витримує випадкові падіння на підлогу. Стандарт захисту від води та пилу - IP68, що дає змогу навіть плавати з телефоном у басейні протягом 30 хвилин. Смартфон сертифікований за міжнародним стандартом IEC 60529, що без зайвих слів підтверджує його надійність.

Висновки
iPhone 14 - новинка 2022 року з купою цікавих фішок, які точно сподобаються кожній дівчині. Крута фото- та відеозйомка, потужна батарея, яскравий екран та інноваційні функції на кшталт Crash Detection - це лише частина того, чим може похизуватися один із найкращих смартфонів сучасності.



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх