Карго для кухні: різновиди та правила вибору

25.11.2022, 14:36 Переглядів: 2 724

Система карго відіграє серйозну роль у забезпеченні функціональності кухонного гарнітура. Хоча вона займає не так багато місця, як ті ж шафи й полиці, карго дозволяє отримати швидкий доступ до речей першої потреби (соусів, приправ або побутової хімії). Саме тому важливо відповідально підійти до вибору модуля під час замовлення гарнітура. Широкий вибір карго-систем ви знайдете на сайті інтернет-магазину Owwa.

 

Види шаф карго

Купуючи карго для кухні Овва, ви зіткнетеся з необхідністю вибору між декількома модифікаціями, які відрізняються:

  • габаритами;
  • особливістю висувного механізму;
  • кількістю ярусів;
  • матеріалом.

Що стосується призначення систем, вони використовуються для зберігання тих речей, якими ви найчастіше користуєтесь. Якщо ви любите готувати, є сенс розкласти на полицях соуси та приправи. Для частих прибирань там можуть розміщуватись пляшечки з побутовою хімією, паперові та тканинні рушники. Також там можна зберігати різні вина та інші алкогольні та безалкогольні напої.

Правила вибору карго-систем

Вибираючи кошики-карго, звертайте увагу на особливість їх використання та можливості кухні. Якщо у вас обмежений простір, є сенс встановити карго у верхній частині гарнітуру з високими полицями. Вибирайте систему з великою кількістю ярусів, щоб розмістити більше предметів.

Також звертайте увагу на висувний механізм виробу. Радимо відмовитися від роликових направляючих на користь кулькових модифікацій, так перші досить швидко виходять з ладу і деренчать при відкритті/закритті.

Одним із найважливіших критеріїв вибору є визначення оптимального матеріалу. Якщо ви вирішите встановити карго поряд з мийкою та плитою, віддавайте перевагу сталі з надійним захистом від впливу вологи. Також варто враховувати габарити та вагу вмісту системи. Для важких предметів краще вибирати міцний каркас із товстої сталі. Оптимальним варіантом буде нержавіюча сталь, яка славиться своєю надійністю та тривалим терміном служби навіть у складних умовах експлуатації.

Сподіваємось, наші поради допоможуть зробити вам правильний вибір.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх