Загострення хронічних хвороб восени

21.09.2022, 10:00 Переглядів: 1 573

 

Стало доволі прохолодно. Зміни погодних умов провоцюють загострення хронічних хвороб. Одна з таких - артроз суглобів, та проблеми з хребтом.

І не має значення, викопали ви картоплю з Вашої ділянки, чи просто дощі та холод загострили протікання артрозу. Нажаль, ніхто з людей не уникне цієї долі. Дякувати, що є лікарі, які все знають про хвороби хребта, суглобів та артрозні вікові зміни. Ці лікарі - вертебрологи та артрологи. Не в кожному місті України вони існують. Цих лікарів доводиться шукати інколи по знайомих, інколи в інтернеті. Але, якщо ви знайшли лікаря — вертебролога, то обов'язково скористайтеся шансом почути його думку та отримати лікарську консультацію з приводу вашого стану хребта або суглобів. Лікар-вертебролог може надати вам кваліфіковану пораду щодо вашого стану здоров'я. Що треба робити, з якою метою, що по перше, а що пізніше. Це дуже важливо — отримати думку справжнього фахівця у цій справі. Скористайтеся цією порадою, запишіться на прийом до досвідченого лікаря. Він вислухає, що вас турбує, які ваші скарги, проведе ретельний огляд, та поставить правильний діагноз. Хіба не в цьому мета звернення до лікаря? Ви отримаєте негайну допомогу, якої потребуєте зараз, або призначення та рекомендації на майбутнє. Можливо домашнє завдання...

Та найважливіше. Методи лікування. До чого ви звикли? Призначення невропатолога у вигляді пігулок, крапельниць та фізіопроцедур? Це вам допомогло? Позбавило проблем? Дало можливість рухатись вільно? Шукайте відповідь у іншому місці.

Ваше лікування проблем хребта та суглобів повинно бути сучасним, відновлювальним, дієвим та на довгий час. Для цього потрібні технології та досвід лікаря, який дозволяє прийняти справді правильне рішення в кожному окремому випадку захворювання. Буде це регенераційна або розсмоктуюча терапія — вибір лікаря, але тільки тоді, коли він вас побачить перед собою. З вашими проблемами, скаргами, історією хвороби, життя...

28 вересня приходьте на прийом до головного лікаря Центру захворювань хребта і суглобів Владимирова Романа Романовича за адресою: м.Кременчук, вул. лікаря Богаєвського, 13/1, 1 поверх, кабінет 4.

Інформація та запис на прийом за телефонами:
0734313103, 0664313103

Більше інформації ви знайдете на сайті: www.spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх