Амортизатори Isuzu - плавний хід для позашляховиків та вантажівок.

5.07.2022, 17:00 Переглядів: 2 071

 

Амортизатори (модератори тяги) допомагають водієві утримувати автомобіль під контролем навіть на складних дорогах.

Основне завдання елемента полягає у створенні безперервного контакту колеса з полотном. Завдяки амортизаторам транспортні засоби плавно оминають перешкоди. Особливу увагу варто приділяти пристроям гасіння тяги великих машин. Вибираючи амортизатор Ісузу для вантажівки, автобуса чи позашляховика, автовласники забезпечують безпеку та комфорт собі та пасажирам.

Види амортизаторів

Амортизатори по конструкції є циліндрами з поршнями і клапанами. Залежно від принципу дії виділяють елементи різних типів:

  • газові;
  • олійні;
  • гібридні;
  • автоматичні;
  • пневматичні.

При заміні амортизаторів допускається вибір різних деталей одного виробника. Також важливо, щоб на одній осі встановлювалися ідентичні конструкції.

Кожен тип пристрою має унікальні характеристики. Завдяки індивідуальним параметрам амортизатори ефективні у конкретних випадках:

  • Газові чи однотрубні конструкції підходять для складних дорожніх умов. Деталі добре показують себе при їзді по розбитому полотну та перевезенню великих вантажів. Подібні міцні елементи, не перегріваються при інтенсивних навантаженнях.
  • Масляні або гідравлічні двотрубні конструкції відрізняються м'якістю та надійністю. Пристрої даного типу підходять лише для гладких доріг, у складних умовах експлуатації швидко виходять з ладу.
  • Автоматичні конструкції, оснащені електронним регулюванням, забезпечують адаптацію підвіски до змін завантаження машини. Деталі застосовуються під час перевезення великого багажу на дорогах поганої якості.
  • Пневматичні конструкції глушать коливання кузова під час їзди на високих швидкостях. Такі елементи вважаються найнадійнішими, які ціна в порівнянні з іншими типами деталей висока.

Газомасні амортизатори (гібридні) зустрічаються рідше. Подібні запчастини підходять для швидкої їзди та часто встановлюються на позашляховики.

Різні типи оригінальних амортизаторів для Isuzu за прийнятною ціною представлені на сторінці каталогу інтернет-магазину УкрПартс - https://ukrparts.com.ua/category/amortizatori/c-109/isuzu/.

Вимоги до амортизаторів

При виборі пристрою стабілізації для автомобілів підвищеної прохідності та вантажівок, в першу чергу, варто враховувати дорожні умови та заплановану інтенсивність експлуатації. Також важлива наявність технічного паспорта на кожну пару амортизаторів, якість упаковки. Вибір оригінальних комплектуючих – гарантія стабільної роботи авто.

Підтримка ваги машини - складне завдання, для її виконання конструкторами передбачені також ресори та пружини. Але амортизатори відіграють головну роль у захисті автомобіля від пошкоджень. Стан деталі позначається на роботі вузлів та систем транспортного засобу.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх