Комунальний сектор України поповнила новинка виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС

7.06.2022, 12:00 Переглядів: 2 868

 

У важкий час колектив заводу продовжує працювати задля підтримки економіки країни та добробуту українців. На сьогодні максимум уваги приділяється розвитку виробництва та прогресивному розширенню модельного ряду.

Компанія активно працює по збільшенню різноманітності асортименту своєї техніки шляхом розширення власної продуктової лінійки, а також розвитку співробітництва з успішними автовиробниками. Це дозволяє міським господарствам, місцевим громадам, експлуатуючим організаціям і бізнес-структурам замовити під свої потреби техніку по бюджету і під свої конкретні завдання.

 
Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС вперше відвантажив замовнику сміттєвоз на базі шасі DONGFENG DFH 5120B80. Для комунальної надбудови типу АТ із заднім завантаженням і об’ємом бункера 11 куб.м. двовісне шасі стало ідеальною базою.

Новий автомобіль органічно доповнює модельний ряд марки АТ, адже компактний, маневровий та легкий в обслуговуванні, він надзвичайно зручний для щоденного використання. Відтепер функціональна техніка для збору ТПВ ефективно наводитиме чистоту в населеному пункті, адже конструктори Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС об’єднали надзвичайні якості та оптимальні технічні характеристики шасі та надбудови.

Приймальний бункер навісного обладнання сміттєвоза відрізняється особливо міцною конструкцію завдяки використанню зносостійкого металу.

 

Сміття може завантажуватися зі стандартних та євроконтейнерів (об’ємом 0,06 – 1,1 куб. м) за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в приймальний бункер сміттєвоза. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом. Робота пресуючого механізму доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає його залежно від ситуації при навантаженні.

 

Шасі DONGFENG DFH 5120B80 колісної формули 4х2 комплектоване двигуном Cummins 180.50 потужністю 180 к.с. й відповідає екологічному стандарту Євро-5. КПП — DONGFENG 6-ступенева. Максимальна швидкість — 90 км/год.

Вантажівка легко адаптується під виконання різних завдань і має просту й надійну конструкцію. Автомобіль володіє відмінною прохідністю, легко справляється з бездоріжжям і може ефективно використовуватися як в сільській, так і в міській місцевості. Кабіна має сучасний ергономічний інтер’єр. Зручне розташування усіх елементів управління на приладовій панелі. Регульоване анатомічне сидіння водія. Широкі зовнішні дзеркала і широке вітрове скло забезпечують відмінний огляд і постійний контроль над ситуацією.

Сміттєвоз виготовлений у співпраці з ТОВ «ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС «АВТОТРАНСПОРТНИК».

 

Автомобіль поєднує в собі всі передові технології та розробки в галузі сучасного автомобілебудування!

Придбання нового якісного сміттєвоза допоможе налагодити ефективну систему поводження з побутовими відходами та сприятиме покращенню санітарно-екологічного стану населеного пункту.

Тел.: 0-800-333-828 (дзвінок безоплатний).

Більше про сміттєвози від Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС на сайті:

https://alfateks.com.ua/musorovozy/

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх