З Міжнародним днем дітей вітали малечу з Асоціації інвалідів дитинства «Новий дім»

2.06.2022, 13:30 Переглядів: 2 605

 

У заході взяв участь Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, який напередодні свята привітав тих, хто найбільше потребує нашої уваги.

 

1 червня весь світ відзначив Міжнародний день захисту дітей. Діти наповнюють життя кожного дорослого щирою радістю й теплом. Вони навчають нас жити.  Бути справжніми. Посміхатися кожного ранку. Радіти життю відкрито. Війна зробила наших дітей дорослими… Але дітки завжди залишаються дітьми, очікуючи свята та сюрпризів. Вони ще встигнуть бути дорослими, отже й цього року Голова громадської організації Асоціація інвалідів дитинства «Новий дім» Вікторія  Миколаївна Жила та спонсори прийняли рішення провести традиційні святкові заходи, присвячені дітям. Привітали іменинників, провели веселі конкурси та вручили подарунки. У заході також взяли участь і дітки переселенців.

 

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради, директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, десятиліттями допомагає колективу Асоціації інвалідів дитинства «Новий дім» робити спогади діточок про найкращий період життя радісними та приємними, здійснювати їхні дитячі мрії. Цього року Микола Борисович отримав Подяку від Координаційної ради асоціації за високу активність, особистий внесок в благодійну діяльність міста та багаторічну допомогу діткам з обмеженими можливостями.

 

Сьогодні діти малюють війну і мріють про Перемогу, а повинні жити у світі, який не знає, що таке війна, жорстокість та біль.

Нехай жодна дитина у цілому світі не знає болю. Нехай кожна дитина буде щасливою, вільною, захищеною. Мирного та тихого неба, міцного здоров’я та щирої радості в очах!

 

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх