Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС працює задля збереження економіки країни та гідного життя громадян

17.05.2022, 11:00 Переглядів: 2 513

 

Максимум зусиль докладає колектив підприємства для відновлення роботи вітчизняного бізнесу у складних умовах, адже вкрай необхідно сьогодні зберегти нашу економіку та добробут людей.

Президент України Володимир Зеленський нещодавно зазначив, що поки народ захищається, має зберігатись і відновлюватись економіка. Саме тому кожен повинен робити те, що у його силах і бути на своєму місці. Всі мають працювати злагоджено, зібрано та на повну силу. Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС продовжує свою діяльність, роблячи усе можливе задля збереження виробництва, аби отримати результат, на який ми всі заслуговуємо.

 
Нещодавно відвантажено замовнику до Миколаївської області сміттєвоз з боковим завантаженням АТ-2042 власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС.

Основною перевагою даного сміттєвоза є його висока продуктивність внаслідок добре продуманих технічних та експлуатаційних характеристик. Об’єм бункера — 18,5 м куб., маса ТПВ, які завантажуються — 9410 кг, вантажопідйомність маніпулятора — 700 кг, коефіцієнт ущільнення сміття — 4:1. Система завантаження — механічна, бічна. Вивантаження ТПВ з бункера проводиться самоскидним способом. Сміттєвоз стабільно працює в будь-яку погоду, оскільки має спеціально розроблену гідравлічну систему.

 

Висока міцність кузова досягається використанням високоякісних матеріалів, які використовуються у виготовленні тих частин кузова, на які припадає максимальне навантаження, а також суцільним швам з повною герметизацією.

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, враховуючи при виготовленні своєї техніки всі можливі умови експлуатації, допоможе вирішити складне завдання — як зробити роботу служб, що підтримують вулиці міста в чистоті, якісною, безперебійною і комфортною для всіх, забезпечивши автопарк необхідною кількістю якісно виготовлених сміттєвозів.

Ми допоможемо підібрати таку техніку, яка за своїми технічними характеристиками, можливостями експлуатації та іншими параметрами, ідеально відповідала б потребам конкретного населеного пункту.

 

Додатково сміттєвози можуть комплектуватися гідравлічним відвалом для прибирання снігу.

Можливості нашого виробництва здатні задовольнити будь-які запити у комунальній техніці найвибагливіших клієнтів. В нашій лінійці є сміттєвози з різними типами завантаження на базі автомобілів під будь-який бюджет та технічне завдання.

Спецтехніка виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС — ідеальний вибір досконалого обладнання для виконання актуальних задач.

Тел.: 0 800 333 828

Детальніше про інші моделі сміттєвозів виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС:

https://alfateks.com.ua/

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх