Перший крок у лікуванні - це якісна діагностика

19.01.2022, 11:00 Переглядів: 3 495

 

На сьогоднішній день біль та проблеми з колінними, кульшовими суглобами, шийним, грудним, чи поперековим відділом хребта зустрічаються значно частіше.

 Це пов'язано з баготьма факторами. Тепер за кваліфікованою допомогою лікаря-фахівця, звертаються люди не похилого віку, а молоді, активні, працюючі люди, віком 25-40 років.
Це - погана новина. Хвороби помолодшали. Але є і гарна новина!
З прогресуванням хвороб, появою більш ранніх їх проявів, з'являються нові методи лікування. Вони розраховані саме на стимуляцію відновлювальних процесів у вражених хворобою, або процесами старіння відділів хребта чи суглобів.
Більшість пацієнтів звертаються за допомогою до лікаря, досидівши до останнього. Біль та неможливість вільно рухатись штовхає людей невідкладно шукати допомогу. Добре, коли вона є. Добре, коли знаєш, до кого можна звернутись та отримати кваліфіковану допомогу одразу, сьогодні, а не бігти по довгому колу.
Дієвє лікування завжди складається з кількох кроків. Ізольоване застосування одного методу лікування не буває достатньо успішним.
Перший крок у лікуванні - це якісна діагностика, яка дає змогу лікарю зрозуміти причини хвороби та наслідки, до яких вона привела. Велике значення мають саме дослідження МРТ у порівнянні з іншими додатковими методами обстеження. Саме МРТ дає повну та вичерпну інформацію про анатомічний стан хребта чи суглоба, його ступінь та глибину ураження. МРТ разом з багаторічним досвідом лікаря дає змогу прийняти вірне рішення при постановці діагнозу. І головне - дає змогу призначити вірне, дієве лікування, яке, по-перше, швидко вгамує біль та прибере скарги пацієнта, а по-друге, вплине на відновлення тканин до норми.
Застосування за необхідністю на різних етапах лікування різних методів впливу незмінно дасть результат, якого так бажає та чекає пацієнт і лікар.
Чекаю на Вас. Ми разом вирішимо Вашу проблему.
Ваш лікар - Владимиров Роман Романович.

 

27 січня Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18
spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх