Соціальна місія виконана! ПрАТ «Кременчукгаз»

18.01.2022, 11:00 Переглядів: 4 209

 

Завершилася благодійна акція «КГ_Бабусі_та_Дідусі» - Новий рік 2022!

На часі говорити про добро, що рятує світ: самотнім людям напередодні новорічних свят принесли гостинці - працівники ПрАТ «Кременчукгаз» разом із групою компаній «KG_GROUP» в рамках корпоративної соціальної відповідальності провели благодійну акцію «КГ_Бабусі_та_Дідусі» Новий рік 2022.

400 осіб поважного віку по всій зоні обслуговування нашої газорозподільної компанії отримали продуктові набори до святкового столу на загальну суму 119 тис. 330 гривень. Кошти виділило правління ПрАТ «Кременчукгаз», за ініціативи його голови Богдана ОКСЕНЕНКА. Було закуплено продукти харчування та засоби індивідуального захисту.

Наші екіпажі піклувалися, щоб у домівках адресатів відчувалася турбота. Пакети з продуктами привезли на брендованих автомобілях «Кременчукгазу» до самого порогу, аби людина зайвий раз не наражала себе на ризик інфікування, виходячи за покупками. А у відповідь ми отримали неоціненні емоції, вдячність та усмішки - нас чекають, нам довіряють!

Це вже четверта хвиля благодійності, яку ще у квітні 2020 року започаткувало ПрАТ «Кременчукгаз», коли через коронавірус ввели карантинні обмеження. Тоді контактами сотень самотніх осіб похилого віку, що потребують допомоги, поділилися з нами небайдужі люди.

За 2 роки ми привезли бабусям та дідусям 1324 продуктових набори на загальну суму 441 тис 142 грн.

Успішна технологічна компанія, що здатна приймати сучасні енергетичні рішення, мусить мати людське обличчя – таким є наше тверде переконання. Бо в кожного з нас є родина, діти, батьки, за яких ми несемо відповідальність. Бережімо цінності, поширюймо добро - воно примножується.


www.kgaz.com.ua

facebook: Kremenchukgaz


Прес-служба ПрАТ "Кременчукгаз"

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх