Що подарувати на Новий рік хлопцю чи чоловіку – 6 ідей практичних подарунків

30.12.2021, 14:00 Переглядів: 1 653

  

Знайти ідеальний подарунок для чоловіка може бути непросто. Хоча є кілька варіантів, на які ви завжди можете розраховувати, варто відійти від звичних кліше. Пропонуємо кілька оригінальних ідей.

При пошуку відповідного презенту варто насамперед орієнтуватися на інтереси та потреби чоловіка та свій бюджет. Широкий асортимент варіантів представлений у каталозі онлайн-маркету Miraton. Крім брендових товарів високої якості, магазин надає можливість отримати кешбек, розділити оплату на три частини і оцінити переваги оперативної доставки протягом 1-2 днів.

Яким може бути практичний подарунок

Чоловіча косметика

 

Перший пункт може здатися нестандартним, але ми переконані, що чоловікам необхідно приділяти увагу своїй зовнішності, зокрема догляду за шкірою, волоссям, тілом, не менше, ніж жінкам. Сучасні формули доглядових засобів розроблені спеціально для представників сильної половини людства з урахуванням їх потреб, збагачені поживними компонентами і мають дивовижні аромати. Ознайомитись з асортиментом чоловічої косметики можна тут.

Модні аксесуари

 

Будь-який образ буде незавершеним без гармонійно підібраних аксесуарів. Ви можете підібрати ремінь, гаманець, візитницю, шарф, рукавички відповідно до стилістики гардеробу чоловіка та його уподобань, в улюбленій колірній гамі та упакувати все це в красиву коробку. Можна подарувати кожен із перелічених пунктів окремо. Вибрати гаманець можна тут, перчатки – за посиланням.

Підставка для бездротового зарядного пристрою

Зручна для тумбочки підставка для підзарядки дозволить зберегти в працездатному стані найчастіше використовувані гаджети: смартфон, AirPods і розумний годинник.

Багатофункціональний брелок

Універсальний інструмент може містити в собі одразу кілька корисних аксесуарів: відкривачку для пляшок, викрутку, міні-пилу, лінійку, гайковий ключ та інше. Найчастіше вони постачаються у шкіряних чохлах, тому такий подарунок виглядатиме презентабельно.

Подарунковий набір для віскі

Якщо чоловік полюбляє віскі, подумайте про те, щоб купити йому набір келихів. Справжній шанувальник віскі знає, що його не можна розбавляти водою, тому в такі набори входять камені для віскі, які не тануть, щоб можна було цілком насолодитися смаком благородного напою.

Дорожній рюкзак для ноутбука

Ергономічний рюкзак з м'яким внутрішнім простором для ноутбука та великою кількістю додаткового місця стане улюбленим аксесуаром чоловіка для повсякденного використання.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх