Записуйтесь та приходьте на прийом до головного лікаря Центру захворювань хребта і суглобів Романа Владимирова

8.12.2021, 11:00 Переглядів: 4 963

 

9 грудня Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону: 073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

- Я лікар, який має свій практичний досвід з використання методу прицільної регенерації тканин хребта та суглобів. Я знаю що треба робити в кожному випадку, бо в кожного пацієнта індивідуальні проблеми та страждання. Кожного треба лікувати по особливому. І в кожного своя індивідуальна програма лікування, та звісно прогноз на майбутнє.
Звертайтеся за допомогою до мене вчасно!
Але люди, які вже втратили усілякі надії жити без болю, - у Вас є шанс!
На першій консультативній зустрічі я з'ясую, чим Вам можна допомогти найбільш ефективно та призначу необхідні дії для збереження Вашого здоров'я.

Ваш лікар - Владимиров Роман Романович.


Весь світ вже лікує хребет і суглоби так. Система Plasmolifting - прогресивний метод боротьби з процесами старіння структур хребта і суглобів за допомогою власної плазми. Ще називають такий метод Плазмопунктура - процедура заснована на лікуванні власною плазмою, не має протипоказань і дозволяє гарантовано позбутися від запалення суглобів, проблем з хребтом і багатьох інших захворювань. Найчастіше обходиться без застосування хімічних речовин, так як метод заснований на активації власних ресурсів організму.


ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО…
За допомогою масажу можна розвантажити свою свідомість від неприємних думок? !! Масаж робить благодійний вплив на загальний психічний стан людини: підвищується настрій, відступають фізичні нездужання і пригніченість. Чарівні дотики до вашого тіла відволікають від турбот і сумних роздумів, а тих, хто страждає депресією, масаж залучає в зону позитивного світовідчуття.

Щоденна напруженість і завантаженість, емоційні стреси - всі ці явища добре знайомі кожній сучасній людині. Але регулярний масаж допоможе відключитися від усього негативного.


 

При масажі зникає набряклість, нормалізується сон.
Збільшується приплив кисню до клітин. Шкіра починає активніше дихати. Масаж служить для вирішення багатьох проблем. Масаж стимулює і додає тонус тканинам і м'язам; викликає розширення кровоносних судин шкіри і організму в цілому, що сприяє активізації процесу кровообігу, обміну речовин, зниженню ваги.


Масаж сприяє швидкому розсмоктуванню крововиливів, прискорює відновні процеси. Особливо важливий масаж навесні і восени, в самі стресові для організму періоди перебудови - із зими на літо і з літа на зиму, - щоб підбадьорити і укріпити його, допомогти легше перенести знегоди.
Масаж - справжня панацея від стресів, напруги і краща броня від несприятливого навколишнього середовища.
Масаж - найкращий засіб для хорошого настрою.


Ви можете записатися на різні види масажу:
- лікувальний
- оздоровчий
- профілактичний
- антицелюлітний
- точковий і баночний.
Діють ідивідуальні знижки!


Прийом масажиста щодня за попереднім записом по телефону:
073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

  
Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова:

www.spinanebolit.com.ua
Не давайте захворюванням хребта і суглобів розвиватися далі!


Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх