Оновлюємо інтер'єр до Нового року: на чому зробити акцент

3.12.2021, 15:00 Переглядів: 6 920

 

Мабуть, кожен з нас намагається прикрасити оселю до свят і додати в інтер’єр нові нотки, які створять справжній різдвяний настрій. Найбільш вдалий та ефективний спосіб це зробити – оновити невеликі деталі інтер'єру!

Додати нових барв в інтер’єр будь-якої кімнати можна шляхом звичайної перестановки меблів, але краще замовити нові!

Погодьтеся, дизайнерська поличка, тумба чи комод, журнальний або туалетний столик, кашпо під квіти чи ялинку, навіть шафа може стати саме тією родзинкою, якої так не вистачало!

Якщо давно мрієте про щось подібне чи плануєте у наступному році оновити меблі кардинально, радимо завітати до Мануфактури меблів ІНТЕР-СТИЛЬ.

 

Компанія успішно працює на ринку корпусних меблів на замовлення протягом 23-х років. ІНТЕР-СТИЛЬ має власне виробництво та приймає замовлення будь-якої складності. Майстерня співпрацює з дизайнерами інтер’єрів, тож тут створюють дійсно унікальні меблі, кожну з яких можна впевнено назвати витвором меблевого мистецтва.

Тут виготовляють репліки відомих брендів та приділяють увагу складним та нестандартним замовленням. Саме вони кидають виклик професіоналам та надихають на творчість. В ІНТЕР-СТИЛІ виготовляють меблі «під ключ», з обов’язковою гарантією на строк до 24 місяців.

Загалом в арсеналі майстерні понад 1000 відпрацьованих об’єктів, серед яких:

  • Приватні будинки;
  • Квартири;
  • Офісні приміщення;
  • Медичні кабінети;
  • Готелі;
  • Бари та ресторани.

Майстерня має власний сайт та сторінки у соцмережах.

www.interstylemeble.com.ua

Телефон: +38 (067) 535 04 46

 

Оновити приміщення напередодні свят можна простим способом - змінити штори!

Щойно потрапивши в магазин, люди часто розгублюються – адже часом дійсно непросто обрати саме те, що потрібно серед різноманіття кольорів, тканин та дизайнерських рішень. Тому ми підготували невеличкий гайд.

 

Існує кілька основних видів штор, кожен з яких має свої особливості:

Класичні – розсувні портьєри з тюлевими гардинами, часто доповнюються підхватами для драпірування. Класичні штори відрізняються вишуканим виглядом, який досягається за допомогою декоративних елементів (рюші, бахрома, кисті, шнури). Такі штори добре підійдуть для вітальні, спальні, а також для приміщень з високими стелями.
Італійські – на відміну від класичних штор не розсуваються вздовж карниза, а стягуються по діагоналі за допомогою шнура. Як правило, вони виконуються з одного полотна; іноді можна зустріти моделі з двома портьєрами. Італійські штори використовуються в поєднанні з легкими гардинами і таким чином створюють атмосферу легкості і елегантності.
Римські – рівні плоскі полотна тканини, які при підйомі утворюють горизонтальні складки, що нагадують гармошку. Такі штори фіксуються на спеціальному карнизі з підйомними блоками і рухаються вручну або за допомогою електродвигуна. Римські штори прості і зручні в експлуатації.

 
Японські – плоскі панелі, що рухаються вправо і вліво. Вони використовуються як для оформлення вікон, так і в якості перегородок, що розділяють приміщення на зони. Особливістю японських штор є колірне рішення – панелі часто можуть мати різні кольори. Ці моделі добре підійдуть до просторих кімнат з великими віконними прорізами.
Французькі – цілісне полотно тканини, яке піднімається вгору за допомогою шнурів або спеціального механізму. Штори збираються в горизонтальні і вертикальні хвилеподібні складки. Французькі штори мають урочистий вигляд і зустрічаються в інтер'єрах розкішних квартир, особняків, театрів. Вони підійдуть до вітальні, спальні, дитячої і навіть на кухню.
Австрійські – нагадують французькі, але на відміну від них мають складки не по всьому полотну, а лише внизу. Застосовуються в тих же приміщеннях, що й французькі.
Лондонські (англійські) – цілісне полотно тканини, яке при підніманні вгору утворює по центру одну велику красиву складку. Такі штори мають довжину до підвіконня. Вони надають приміщенню аристократизм і вишуканість. Англійські штори добре впишуться в інтер'єр вітальні, кухні або домашньої бібліотеки.
«Кафе» – короткі розсувні штори, підвішені на карнизі найчастіше на середині вікна, і прикривають його наполовину. Іноді вони доповнюються ламбрекеном. Штори «кафе» можуть бути щільними або тонкими. Застосовуються на кухні, ванній, їдальні.
«Пісочний годинник» – цілісне полотно зі збіркою, нижня і верхня частина якого кріпиться на карниз або струну. Полотно встановлюється в отвір вікна в натягнутому положенні, а по центру перетягується стрічкою. Зазвичай «пісочний годинник» виготовляється з прозорих або напівпрозорих тканин. Такі штори добре підійдуть для кухні, ванної, лоджії.
Нитяні (мотузкові, серпанкові) – складаються з ниток, вгорі зібраних на тканинній стрічці, яка кріпиться до карнизу. Нитяні штори використовуються як для оформлення вікон, так і для розділення приміщення на зони. Вони вільно пропускають повітря, але запобігають проникненню світла. Актуальні для спальні, кухні, а також для громадських приміщень (офіси, зали).
«Рукав єпископа» – полотно, яке перетягується в одному або декількох місцях, утворюючи пишні напуски. Для додання обсягу напуски часто заповнюються зім'ятим цигарковим папером або поліетиленовою плівкою. «Рукав єпископа» має ефектний вигляд і добре поєднується з французькими, австрійськими, лондонськими, римськими та іншими шторами.
Під час вибору штор обов’язково треба врахувати й те, для якого приміщення вони призначені. Так, штори для вітальні повинні додати інтер'єру приміщення закінчений вигляд. У цьому випадку краще обирати вироби з шовку, парчі, оксамиту, атласу, сатину. А, приміром, штори для кухні не повинні вбирати вологу і запахи, при цьому бути стійкими до вигоряння, легкими і простими у догляді, пропускати сонячне світло. Тож тут краще обрати бавовну і льон з синтетичними добавками, ситець, органзу світлих тонів.

 

Очевидно, що обрати штори не так просто, і тому завжди краще звернутися за порадою до професіоналів. Салон штор «Антураж» – саме те місце, де допоможуть обрати найкращий варіант, який пасуватиме до будь-якого інтер’єру. Тут є як класичні варіанти, так і вироби в стилі хай-тек, які вирізняються різноманіттям кольорів і дизайнерських рішень.

Салон зручно розташований у самісінькому центрі Кременчука, на вулиця Небесної Сотні, 29/35. Досвідчені консультанти запропонують кілька варіантів, які стануть справжньою окрасою оселі.

Всі ваші питання за номером +38 (067) 260 27 20 або пишіть в дірект:

Якщо ж хочеться чогось оригінального, варто звернутися до салону SUNNY, який пропонує ролл-штори.

Рулонні штори дуже зручні й легкі в управлінні. На відміну від звичайних жалюзі, вони не накопичують пил і не потребують особливого догляду. Завдяки простому механізму управління, полотно можна зафіксувати на будь-якому рівні вікна. Щодо кольорів, то й тут знайдеться чим потішити тигра – адже кольорова гама ролл-штор просто вражає своїм різноманіттям!

 

Консультанти SUNNY радять перш за все визначити необхідну ступінь освітленості приміщення – а вже потім викликати майстра. Фахівець зробить усі необхідні заміри й надасть зразки тканини для майбутньої конструкції. Він допоможе визначитися, який вид кріплення підходить для ваших вікон і проведе монтаж.

   

Салон ролл-штор знаходиться на проспекті Перемоги 32/3. Отримати консультацію можна за телефонами:

+38 (067) 904 42 44 та +38 (067) 535 34 14. А з усім асортиментом можна ознайомитися в соц.мережах

 

А яке ж свято без прикрас?

За ними варто завітати до магазину «Принцип». Тут є безліч аксесуарів для свят, які стануть в нагоді тим, хто мріє зробити новорічну вечірку дійсно незабутньою – будь то сімейне свято чи гучне молодіжне паті. В «Принципі» можна знайти навіть карнавальні костюми, які точно сподобається тигру, адже давно відомо, що він полюбляє веселі вечірки!

 

Магазин пропонує не лише цікаві прикраси для інтер’єру, а й широкий асортимент подарунків для колег та рідних будь-якого віку. Тож якщо не встигли придбати подарунок – саме час це зробити! Чарівниці магазину "Принцип" чекають на вас: вул.Шевченка, 32


Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх