Вивчи одну з IT-спеціальностей! Академія ШАГ допоможе змінити професію на високооплачувану та підвищити якість життя!

29.11.2021, 10:00 Переглядів: 1 385

 

Відкрито набір на професійну комп'ютерну освіту у Комп'ютерній Академії ШАГ!

Вирішили, що спробуєте свої сили в IT-індустрії? Для цього потрібно пройти нелегкий шлях з нуля до IT-фахівця. У Комп'ютерній Академії ШАГ допоможуть освоїти одну із спеціальностей, без яких не може працювати IT-компанія.

Серед найпопулярніших спеціальностей: розробники, дизайнери, системні адміністратори. Ви зможете працювати за однією з цих професій:

   - Розробник програмного забезпечення, програміст – ключовий співробітник будь-якої IT-компанії. Він пише код програми, розробляє мобільні програми та ігри, пропонує програмні рішення.

   - Наступний важливий співробітник IT-компанії або IT-проекту - дизайнер, web-дизайнер або UI/UX-дизайнер. Він першим приступає до роботи та продумує зовнішній вигляд програми, її інтерфейс, екрани мобільної гри або програми. Дизайнер враховує всі особливості цільової аудиторії, яка користуватиметься сайтом або програмою та знаходить відповідні рішення.

 

   – Системний адміністратор відповідає за функціонування всього, що необхідно для роботи розробника, дизайнера та інших працівників компанії. У зоні його відповідальності комп'ютери, робочі станції.

   - Фахівець з кібербезпеки стежить, щоб жодні віруси та шкідливі програми не турбували співробітників, а сайти не зазнавали хакерських атак і зламів, та дані були надійно захищені.

Освіта та попередній досвід роботи не відіграють жодної ролі. Для наших студентів, як і для роботи в IT, важливим є лише бажання освоювати нові знання та розвиватися. Тому програма навчання побудована в такий спосіб, що охоплює всі необхідні теми початку роботи. Заняття в Академії з обраної спеціальності дозволять новачкам освоїти матеріал за 2,5 роки з нуля.

У програмі навчання Комп'ютерної Академії ШАГ зібрано необхідні профільні предмети та теми. Нічого зайвого, лише предмети за фахом. Студенти Академії з перших занять отримують багато домашніх завдань та починають практикуватися за обраною спеціальністю. За рахунок домашніх завдань, курсових проектів та дипломної роботи випускник Академії збирає портфоліо.

Заняття проводять практикуючі викладачі, співробітники та власники IT-компаній, провідні розробники, дизайнери та фрілансери. Навчаючись в Академії, зможете поринути в IT-індустрію та отримати нові та вигідні знайомства за рахунок викладачів, запрошених спікерів та участі в IT-заходах.

З 1999 року в Комп'ютерній Академії допомагають студентам отримати знання та набір компетенцій, що дозволяють їм працювати за IT-спеціальністю.

Випускники Академії високо оцінили якість освіти своєю роботою та проектами. Вони працюють у великих компаніях або невеликих студіях і роблять вагомий внесок у IT-індустрію країни та майбутнє технологій. Кожен четвертий випускник є засновником своєї компанії та стартапу. Можливо навіть ви користуєтеся ІТ-продуктами, розробленими випускниками Академії.

 Приєднуйтесь до спільноти успішних студентів та випускників Академії ШАГ та будуйте власну кар'єру в IT!

 Запис на співбесіду за телефоном: 067 899 09 16 або онлайн.

Комп'ютерна Академія ШАГ: м. Кременчук, вул.Соборна, 18/14, БЦ "Престиж-хол", 3 поверх

Телефони:

+38 067 899 09 16

+38 073 797 88 17

+38 050 426 07 51


kremen.itstep.org

 

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх