У Кременчуці з'явились помаранчеві «чоловічки» і це - подарунок від «Лукас»!

29.09.2021, 13:30 Переглядів: 3 263

 

Манекени мають зробити пішохідні переходи безпечнішими

На минулому тижні у Кременчуці на пішохідних переходах біля кількох шкіл з'явились яскраві манекени. Як з'ясував ТелеграфЪ, їх встановила компанія «Лукас», щоб змусити водіїв гальмувати на переходах та зробити перехід вулиць безпечнішим для дітей.

Манекени схожі на школярів, які збираються ось-ось перейти дорогу, що має привернути увагу водіїв та змусити їх бути обережнішими.

Це не просто забаганка компанії - таких попереджувальних манекенів успішно використовують і у інших містах, тож кременчуцькі бізнесмени перейняли їх корисний досвід.

Помаранчевих «чоловічків» уже встановили в районі кременчуцьких ліцеїв №21 та №4. В планах ще встановити такі ж біля ліцею №11 та в районі «Амстору» біля готелю «Дніпровські зорі».

Як повідомили нам у компанії, «Лукас» вирішив зробити внесок у безпеку нашого міста та цим привітати Кременчук з Днем Міста!

- Кондитерська компанія «Лукас» – соціально активна компанія, яка піклується про добробут рідного міста, тож ми не змогли не підготувати подарунок рідному Кременчуку на День Міста! Але у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, цього року вирішила реалізувати свою соціальну ініціативу, - кажуть у компанії. - Дуже вдячні меру Віталію Малецькому та головному патрульному Олександру Борзенку, за допомогу в реалізації проєкту.
Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх