Кращі райони для оренди офісу в Києві: що вибрати

28.09.2021, 17:30 Переглядів: 1 551

 

У столиці великий вибір приміщень. Найбільшою популярністю у бізнесменів користується саме офіс в центрі. Хороші новини - оренда офісу в центрі Києва зараз доступна за вигідною ціною. Через пандемію коронавируса багато орендодавців пропонують вигідні умови і знижки.

Крім того, для кожного бізнесу характерні конкретні особливості, які можуть зажадати зміни локації. У будь-якому випадку, питання про те, як знайти приміщення для бізнесу, рано чи пізно задає собі кожен підприємець.

Для успішної реалізації цього завдання, потрібно, в першу чергу визначитися з вимогами бізнесу. Залежно від того, який саме показник відіграє ключову роль для підприємства, ви і виберете відповідний офіс для компанії.

Від чого залежать ціни
Цінова політика приміщень залежить від локації, а також оснащені чи кімнати меблями та обладнанням.

Найдорожчі райони
До найдорожчих для оренди районів належать Печерський, Шевченківський та Подільський. Зняти офіс в центрі Києва в цих районах реально в середньому від 350 грн за кв. метр. Ці райони варто розглядати підприємцям, які хочуть, щоб їх офіс знаходився в затишних бізнес центрах. Для тих, хто розглядає офіси в центрі Києва, але хоче заощадити, слід звернути увагу на Подільський район. На Виноградарі реально зняти приміщення за 100 грн за кв. м. Мікрорайон знаходиться в двадцяти хвилинах їзди від центру міста, але є і мінуси - незручна транспортна розв'язка і пробки в годину пік.

Середній ціновий сегмент
Непоганим для бізнесу вважається Оболонський район. Біля станцій метро там хороша прохідність, і як правило, зручна транспортна розв'язка. Район вважається спальним, тому ціни на оренду офісу прийнятні.

Також до середнього цінового сегменту належить Солом'янський і Голосіївський райони. Вартість оренди офісу залежить від місця розташування. Чим далі від центру, тим дешевше.

Лівий берег

За даними агентств нерухомості, оренда офісу в спальних районах на Лівому березі обійдеться близько 12-15 доларів за кв. м. в місяць. За прогнозами аналітиків, в результаті пандемії коронавируса ціни на оренду приміщень будуть стабільними. Зростання не очікується.

Нові райони
Не варто забувати, що багато прибуткові місця вже зайняті. Тому потрібно звернути увагу на нові райони столиці на лівому і на правому березі. Межі Києва постійно розширюються, зводяться нові мікрорайони. Якщо у вас поки немає можливості орендувати комерційну нерухомість в центрі, то варто придивитися до віддалених районах столиці. Тут можна знайти цікавий варіант офісу на будь-який розмір гаманця.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх