Онлайн-шопінг у Польщі: на чому можна зекономити?

27.09.2021, 12:00 Переглядів: 2 450

 

Якими б заможними не були люди, зайвий раз переплачувати не хочеться нікому. Доводиться шукати різні варіанти економії. Хтось обирає дешевші товари у вітчизняних магазинах, а хтось вже давно відкрив для себе покупки за кордоном. Про низькі ціни у Польщі відомо вже давно, але далеко не всі знають про те, що для шопінгу не обов'язково відвідувати цю країну. Все можна оформити онлайн просто з дому.

Зверніть увагу на https://npshopping.com/ru/landings/pl — сайт форвардингового сервісу NP Shopping від «Нової пошти Глобал», який може допомогти з питанням доставки замовлень з Польщі до України. Доставка відправлень триває всього від 8 робочих днів, а відстежити їх переміщення можна за допомогою трек-номера у своєму особистому кабінеті на сайті NP Shopping.

Отримати своє відправлення можна різними способами: 

  • Оформити кур'єрську доставку;
  • Забрати у поштоматі «Нової пошти»;
  • Забрати у відділенні «Нової пошти».

Вибрати зручний для вас варіант можна також в особистому кабінеті. Не забувайте, що за замовлення, вартість яких перевищує 100 євро, необхідно платити ПДВ у розмірі 20% від суми, яка перевищує вказаний ліміт. Приблизну вартість доставки та додаткових платежів можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті форвардингового сервісу NP Shopping. Головне — знати вагу замовлення з урахуванням пакування.

У Польщі можна зекономити не лише на продуктах, а й на інших товарах. Сюди зокрема входить одяг, взуття та навіть автозапчастини.

Одяг та аксесуари

У Польщі є інтернет-філії відомих світових брендів одягу. Зазвичай, асортимент товарів там набагато ширший, ніж в України, а ціни можуть бути у 2, або навіть у 3 рази нижчими. А деякі вироби відомих виробників можна знайти виключно у закордонних магазинах. З Польщі можна замовити одяг Zara, Massimo Dutti, Levi’s, Mango, Benetton та багато інших. 

Здебільшого на сайтах одягу є детальні розмірні сітки, які дозволяють обрати потрібний варіант відповідно до ваших параметрів. Якщо вагаєтеся між двома варіантами, краще обрати більшу, оскільки її завжди можна вшити, або ж носити як oversize.

Зверніть увагу на знижки та спеціальні пропозиції, які часто виносяться в окрему категорію. Там можна знайти абсолютно нові речі, але за зниженою ціною. Зазвичай такі акції проводяться наприкінці сезону.

Взуття

Якісне та хороше взуття також можна купити за кордоном. Якщо шукаєте щось стильне, варто завітати на польські сайти Adidas, New Balance, Puma, Zalando, Foot locker. Це офіційні сайти брендів, а отже там ви зможете купити лише оригінальні вироби та не турбуватися, що вам можуть надіслати підробку. Але придбати їх можна значно дешевше, ніж у фірмових магазинах в Україні.

Перед покупкою уважно виміряйте довжину своєї стопи та звірте з розмірами, які пропонуються на сайті.

Різні види товарів

Якщо ж ви шукаєте онлайн-магазин з універсальним набором товарів, Allegro буде доволі хорошим варіантом. Там можна знайти автозапчастини, різні продовольчі товари, техніку, меблі, косметику та навіть дитячі речі. Вибір доволі великий, тому головне — не загубитися та купити саме те, що шукали.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх