Щоб не мати проблем, оплатіть комунальні послуги!

22.09.2021, 08:00 Переглядів: 2 720

 

Проведена у повному обсязі оплата за теплову енергію та гаряче водопостачання – прямий обов’язок споживача. Але деякі люди нехтують цим обов’язком, не сплачуючи за спожиті комунальні послуги.

Так у Кременчуці багато випадків несплати заборгованості за централізоване опалення та постачання гарячої води. Численні звернення до боржників з вимогою погасити борг не були результативними. Тому АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» змушене було вдатися до кардинальних заходів, а саме подавати позови до суду щодо стягнення заборгованості.

Звертаємо увагу, що нещодавно у двох боржників Державною виконавчою службою разом з представниками Національної поліції, за борги вилучено їхні автомобілі і передано для реалізації до ДП «СЕТАМ». З метою запобігання конфіскацій майна, закликаємо споживачів, які мають заборгованість, найближчим часом погасити її або укласти договір про реструктуризацію боргу. Це дозволить уникнути примусового стягнення заборгованості шляхом подачі позовних заяв до суду, виконання Державною виконавчою службою рішень суду з застосуванням заходів примусового стягнення заборгованості з накладенням арешту на нерухоме та рухоме майно боржника, у т.ч. на житло та автомобілі.

Наголошуємо також на тому, що споживачу в даному випадку не доведеться сплачувати додаткові витрати у вигляді судового (2 207 грн) та виконавчого зборів (10% від суми боргу).

Отже, заплативши борг за централізоване опалення та постачання гарячої води перед АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО», ви уникнете судової тяганини і збережете своє майно та кошти. Для укладення договору про реструктуризацію боргу необхідно звернутися до Кременчуцької філії
АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» за телефонами:

(05366) 760-144, 760-261

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх