Легенда пожежного світу: за що люблять український бренд Fire Pro

21.09.2021, 14:30 Переглядів: 1 079

 

На українському ринку пожежного обладнання та інвентарю представлена продукція різних вітчизняних і зарубіжних виробників, яка відрізняється своїми особливостями і перевагами, ціновим сегментом.

Якщо розглядати співвідношення ціни і якості, то безперечним лідером ринку можна сміливо назвати пожежні системи та пристосування торгової марки Fire Pro. Продукція іменитого виробника давно зарекомендувала себе з кращого боку і завоювала популярність серед вітчизняних користувачів.

Випуск пожежних товарів

Витоки історії магазину пожежного обладнання Fire Pro сягають далекого 1947 року, коли на Маріупольському механічному заводі почали виробляти вогнегасники. У 1991 році підприємство було реорганізовано, після чого тут почали випускати протипожежне обладнання «Пожзахист». Нова історія почалася в 2003 році, коли на заводі щойно заснована компанія «Інженерінг» почала надавати послуги сервісного обслуговування вогнегасників. Згодом фірма розвивалася і розширювала сферу своєї діяльності, налагодивши виробництво вогнегасників, пожежних рукавів та іншого інвентарю.

Безперервне вдосконалення застосовуваних технологій і підвищення якості продукції дозволило компанії «Інженерінг» стати лідером пожежного ринку України. У 2020 році компанія провела масштабний ребрендинг, в ході якого був змінений фірмовий стиль і назва бренду на Fire Pro. Головною метою та завданням фірми є повсюдне поширення засобів пожежогасіння. Компанія робить все можливе, щоб вогнегасники стали доступними для кожного українця і були наявні у всіх будинках, автомобілях, офісах. Таке прагнення обумовлене тим, що ці засоби захисту здатні запобігти великій пожежі і врятувати життя багатьох людей.

Ключові переваги пожежного обладнання

Компанія Fire Pro надає послуги комплексного оснащення різних підприємств, офісних центрів та інших об'єктів аварійно-рятувальними засобами та пристроями пожежогасіння. Продукція бренду характеризується такими перевагами:

  • В процесі проектування й виробництва засобів пожежогасіння застосовуються новітні світові розробки й технології, що сприяють створенню ефективного, надійного та довговічного пожежного обладнання.
  • Компанія здійснює найсуворіший контроль якості, що дозволяє випускати вогнегасники і протипожежний інвентар, який відповідає підвищеним вимогам державних та світових стандартів.
  • Завдяки власному виробництву вогнегасників і рукавів та лояльній ціновій політиці Fire Pro встановлює доступні ціни на товари без втрати якості.
  • В каталозі виробника представлено різні види продукції: вуглекислотні і порошкові вогнегасники, пожежні рукави та інвентар (щити, відра, кошми, кран-комплекти, шафи тощо)

Компанія Fire Pro, як і раніше, здійснює сервісне обслуговування та перезарядку вогнегасників, тому це не просто бренд-продавець, а повноцінний партнер державних рятувальних служб і приватних підприємств.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх