«Плазмоліфтинг» чи PRP стимуляція в лікуванні суглобів та хребта

4.11.2021, 11:00 Переглядів: 9 181

 

10 листопада Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18


Висновки практикуючого лікаря за п'ять років.

Це процедура, яка повернула радість руху без болю тисячам моїх пацієнтів.
Використовуються фактори крові, які стимулюють регенерацію (відновлення) усіх м'яких тканин навколо ураженого сегменту хребта чи в любому суглобі організму та оточуючих суглоб тканинах.
Але... Ефект відновлення суто індивідуальний та залежить від початкового стану та стадії артрозу чи протрузіі хребта. Це по перше. Рекомендують лікарям брати на лікування пацієнтів на 1-2 стадії артрозу та 1-2 стадії утворення протрузій хребта. Але такі пацієнти, зазвичай, на прийом ще, м'яко кажучи, не поспішають. Думають, що якось пройде та попустить. Втрачаючи дорогоцінний час на повне та своєчасне відновлення за невеликі гроші.

 Але, нажаль, маємо справу з "запущеними" хронізованими станами, з дуже значущими анатомічними змінами в хребцях та кістках суглобів на день звернення за допомогою до лікаря. Ступінь змін - 3-4 стадія, де вже за "протоколом" треба чи міняти суглоб на протез, чи робити хірургічне втручання на хребті з приводу перетискання нервового корінця міжхребцевою грижею. Але не всі мають можливість скористатися послугами хірургів з тої чи іншої причини.

 Не маючи ніякої побічної дії, метод стимуляції аутологічною тромбоцитарною плазмою проблемної ділянки хребта чи суглоба (суглобів) дає багатьом людям дієве рішення, яке реально покращує якість їх життя та позбавляє постійних страждань від болю. Його можна застосувати навіть там, де є непереносимість чи аллергія на лікувальні аптечні засоби.
Але це дієвий метод тільки в руках професійних лікарів, які завдяки розумінню закономірних процессів старіння людини, анатомії, фізіології руху, фармакологічних знань можуть ефективно поєднати лікувальні відновлювальні процедури плазмоліфтингу з дією ліків, які швидко діють, але не вирішують проблему остаточно.

Я лікар, який має свій практичний досвід з використання методу прицільної регенерації тканин хребта та суглобів. Я знаю, що треба робити в кожному випадку, бо в кожного пацієнта індивідуальні проблеми та страждання. Кожного треба лікувати по особливому.
Звертайтеся за допомогою до мене вчасно!
Але люди, які вже втратили усіляки надії жити без болю - у Вас є шанс!
На першій консультативній зустрічі я з'ясую, чим Вам можна допомогти найбільш ефективно, та призначу необхідні дії за для збереження Вашого здоров'я.
Ваш лікар - Владимиров Роман Романович.

  

Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua

 У Центрі, на постійній основі працює масажист.

Можна записатися на різні види: лікувальний, оздоровчий, антицелюлітний, вісцеральний та ін.

Приємна система знижок для постійних клієнтів. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Запис по телефону: 073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

 Ліц. МОЗ України АЕ 571070


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх