Навіщо створювати сайт з унікальним дизайном

21.04.2021, 14:30 Переглядів: 1 975

 

Рекомендації створювати сайти та інтернет-магазини з індивідуальним дизайном іноді стикаються з протестом зі сторони замовників через помилкову інтерпретацію термінів. В них виникає ряд закономірних питань. Чи варто переплачувати за унікальність, якщо шаблонний дизайн — це дешево та швидко? Чим індивідуальний дизайн кращий за типові рішення?

Розглянемо ситуацію і знайдемо відповіді, які допоможуть вам прийняти зважене рішення. Які кроки потрібно зробити задля процвітання і підвищення конкурентоспроможності бізнесу?


Індивідуальний дизайн VS шаблонне рішення: що перспективніше


Фахівці веб-студії «Червоний Хамелеон», які спеціалізуються на розробці сайтів (детальніше про послугу), тезисно виклали, що означає унікальний дизайн сайту насправді, та в чому полягають його незаперечні переваги над шаблонами.


- Типові рішення сайтів для різних видів бізнесу створюються на основі кращих розробок, ефективних конфігурацій, що дійсно працюють, та інтерактивних функцій, що мають попит. Завжди знайдуться сфери бізнесу, де саме шаблонний продукт — оптимальне рішення, але — це лише окремі випадки.
- Індивідуальний дизайн — це імідж компанії та її репутація, це фактор, що формує довіру, це створення додаткової вартості продукту. Довіра до продавця не може виникнути за умови відсутності стильного оформлення, якісних фото, дотримання безлічі деталей, що підкреслюють повагу до покупця і турботу про нього.
- Унікальність графічного контенту та елементів інтерфейсу позитивно впливає на просування у пошукових системах. Вам не доведеться хвилюватися, що десь в інтернеті існує ще один, або кілька ваших точних клонів.
- У висококонкурентних сегментах інтернет-магазинам не вижити на шаблонах, їх залишить позаду будь-який конкурент, що стежить за трендами онлайн-комерції, та може запропонувати нові рішення щодо дизайну й інструменти, що роблять покупки ще більш комфортними та простими.


Кожен клієнт знає — в інтернеті існує безліч альтернатив, пошук яких вимагає лише секунди. Повернення втрачених покупців коштує для бізнесу занадто дорого.


Переваги сайту з унікальним дизайном


- Можливість втілити у життя побажання замовника та вирішити його завдання.
- Впровадження елементів фірмового стилю.
- Створення впізнаваного бренду, що підвищує імідж компанії.
- Якісне опрацювання інформаційної архітектури та графічного інтерфейсу.
- Командна робота дизайнерів, UX-аналітиків, SEO-фахівців, ілюстраторів, як гарантія очікуваного результату.


Технологія розробки унікальних сайтів


Як здійснюється розробка сайтів з унікальним дизайном на практиці:

- вивчення ринку та особливостей бізнесу з метою визначення ключових завдань (цілі та засоби їхнього досягнення);
- підбір арсеналу інструментів, оптимальних для вирішення поставлених завдань (у тому числі інноваційні рішення);
- підбір оптимального графічного оформлення, проєктування призначеного для користувача інтерфейсу та UX відповідно до алгоритму поведінки цільових клієнтів (шлях клієнта до покупки, воронка продажів);
- узгодження проєкту з замовником, коригування за необхідності;
- створення прототипу сайту та всебічне його тестування, виявлення проблем і програмних помилок, доопрацювання;
- розробка інтернет-ресурсу в остаточній конфігурації після того, як модель досягла очікуваних результатів.


Сучасний користувач із легкістю відрізняє, де шаблонний продукт, а де індивідуальна розробка. Тому, якщо ви маєте бажання виділитися серед конкурентів, збираєтесь розвивати сайт і масштабувати бізнес у майбутньому, ваш вибір — унікальний дизайн.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх