Вільний ринок газу – не значить «дикий»!

11.12.2020, 15:00 Переглядів: 7 884 Р

 

«Нафтогаз» намагається переманити клієнтів, надсилаючи заяви-приєднання, що ніби-то зобов’язують змінити постачальника.

Ринок газу відкрили, але в нашій країні, на жаль, слово «вільний» аналогічно слову «дикий». Бо з’явилися ті, хто не мають інфраструктури в регіоні, зате обіцяють золоті гори. Але якщо перевірити їх баланс - є збитковими й майже банкрутами.


ТОВ «Кременчукгаз-постачання», як офіційний місцевий постачальник, вважає за обов’язок убезпечити споживачів, на кшталт того, як це робить банк, коли його клієнтам дзвонять скамери з метою фішинга.


  

СПОЖИВАЧІ НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНІ ЗАПОВНЮВАТИ ЧИ НАДСИЛАТИ ЦЕЙ БЛАНК!

Замість того, щоб надіслати просто рахунок, "Нафтогаз" прикріпив до нього свою рекламу. 


У зв’язку із отриманням споживачами платіжних квитанцій із бланками заяв-приєднань від ТОВ ГК «Нафтогаз України», ТОВ «Кременчукгаз-постачання», як підприємство, що на даний час є Вашим постачальником природного газу, наголошує, що заява-приєднання «Нафтогазу» не зобов’язує Вас підписувати та надсилати таку заяву.


Оплата постачання природного газу здійснюється, як і раніше, на рахунок ТОВ «Кременчукгаз-постачання». Всі питання зі забезпеченням природним газом для побутових споживачів вирішує ТОВ «Кременчукгаз-постачання».


Крім того звертаємо вашу увагу, що «Нафтогаз України» не має можливості обслуговувати якісно споживачів природного газу, так як не має центрів обслуговування споживачів на території м. Кременчук, м. Горішні Плавні, м. Гадяч, Кременчуцького та Семенівського районів, куди можна звернутися особисто.


ТОВ «Кременчукгаз-постачання» наголошує, що ми й надалі залишаємося Вашим надійним постачальником природного газу та продовжуємо виконувати свої обов’язки відповідно до положень чинних державних нормативних документів, а саме: Правил постачання природного газу, діючого Типового договору постачання природного газу побутовим споживачам, та інших.


З повагою, Ваш надійний постачальник - ТОВ «Кременчукгаз-постачання».

Для звернень:

м. Кременчук — (0536) 70-12-12, 067-505-63-18

м. Гадяч — 067-505-63-12

Автор: Прес-центр "КГ Груп"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх