Не чекайте, поки хребет або суглоб заявить про себе серйозним болем, записуйтеся на прийом до лікаря

2.12.2021, 11:00 Переглядів: 8 547

 

Поки суглоб або міжхребцевий диск ще не повністю зруйновані - є про що говорити з лікарем. Приходьте на консультацію до головного лікаря Київського Центру лікування захворювань хребта і суглобів Владимирова Романа Романовича. Найближчий прийом - 9 грудня.

Запис на прийом по телефону:

???? 073 431 31 03, 066 431 31 03, 096 953 00 18


Перед тим, як йти на консультацію і отримувати рекомендації з призначеннями лікаря - пошукайте в інтернеті інформацію про стани, схожі на Ваші. Ви повинні розуміти, про що піде розмова, що у Вас, імовірно, сталося і які методи лікування можуть бути застосовні в такому випадку. Щоб отримати обґрунтовані та корисні рекомендації від хорошого лікаря або зрозуміти, що потрібно шукати іншого фахівця. Якщо не будете орієнтуватися - ризикуєте отримати шаблонні призначення і втратите час, гроші і ще трохи здоров'я.

Пам'ятайте про те, що без причини проблема не виникає. І виникає не за один день і навіть не за один рік. Вирішувати Вашу проблему зі здоров'ям часом не так просто і не так швидко. Тому майте терпіння і віру в те, що Ви все робите правильно і це Вам допоможе.

Проблеми з хребтом, суглобами ніколи не бувають ізольованими. Це завжди клубок взаємопов'язаних процесів, які постійно взаємодіють між собою, впливають один на одного, мають багатогранні прояви і симптоматику. Неможливо позбавитись від проблем, застосувавши одну таблетку і не зазнавши витрати на покупку в аптеці декількох ліків. Кожен лікарський препарат направлений на свою ланку в паталогічному ланцюзі. Кожен виконує свою роль. Запитайте про це лікаря. Ліки не лікують! Вони тільки компенсують те, що сталося. Правильніше сказати -Оптимізують. Анатомія і будова хребта і суглобів при цьому не змінюється.

 
У лікуванні правильно компонувати і по черзі застосовувати потрібно не тільки ліки а й інші процедури, які можуть змінити на краще будову суглоба або хребта. Це як робити ремонт в квартирі. Все в свою чергу. Кожна процедура і її дія повинні бути обгрунтовані і проводитися в певній послідовності. Приблизно так:
- Гасимо пожежу(Протизапальна і протинабрякова терапія)
- Оцінюємо збиток (робимо МРТ, КТ, рентген, аналізи)

- Проводимо прибирання (процедури ферментної терапії)

- Запускаємо процес ремонту (плазмопунктура по системі PlasmolioftingTM)

- Завозимо будівельний матеріал (хондропротекція)

- Стимулюємо відновлювальні процеси (Ангіопротектори , ноотропи та ін.)

 Тоді і результат сподобається.

Пам'ятайте, що медицина - це наука. У ній теж робляться відкриття. Вона не стоїть на місці. Якщо у Вас вже є необхідність розмови з грамотним лікарем, бажання дізнатися, які своєчасні кроки потрібно зробити, щоб не звучала фраза: «- Нічим не можемо Вам допомогти ...» - Вам до нас. Якщо вже все погане сталося, то надія і можливість жити без болю завжди є!, - Вам до нас. Якщо не знайшли відповіді на свої питання - Вам до нас!

9 грудня Владимиров Роман Романович, засновник і головний лікар Київського центру захворювань хребта і суглобів, буде проводити прийом пацієнтів у Кременчуці.

Запис на прийом по телефону:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

Не давайте захворюванням хребта і суглобів розвиватися далі!
Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова: www.spinanebolit.com.ua


У Центрі захворювань хребта і суглобів Ви можете записатися на різні види масажу:

- вісцеральний,

- лікувальний,

- оздоровчий,

- профілактичний,

- антицелюлітний,

- точковий,

- баночний.

Впливаючи на певні точки на тілі можна позбавити людину від головного болю, привести в норму тонус м'язів, зняти відчуття втоми і стан стресу. Кілька годин в тиждень, які Ви витратите на масаж, не будуть втраченими даром, а результати будуть радувати Вас протягом довгих років. Масаж допоможе зняти напругу, підняти м'язовий тонус і оздоровити весь організм в цілому.

Запис на масаж по телефону:

073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

Працюємо без вихідних.

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх