Проти партії «ДОВІРА» опоненти розгорнули брудну інформаційну кампанію

19.10.2020, 14:00 Переглядів: 2 298

 

Партія «Довіра» стала беззаперечним лідером на виборах до Полтавської обласної ради, та до рад усіх рівнів області. Тому опоненти, не маючи інших аргументів, розгорнули про «Довіри» брудну інформаційну кампанію, використовуючи весь арсенал «чорних» піар технологій. Так в соціальних мережах з’являються десятки повідомлень, що мають відверто дезінформаціний характер, який має на меті очорнити кандидатів від «Довіри».

При цьому «чорні» ділки не гребують відвертою брехнею, подаючи неправдиві факти, домисли та маніпуляції. Не маючи реальних вагомих аргументів, вони просто видумують нісенітниці, використовуючи  при цьому, на жаль, гірші зразки російської пропаганди. Також, днями  невідомі здійснили напад на агітаційний намет партії «Довіра», обливши його відпрацьованим автомобільним мастилом. Та намагалися залякати волонтерів, які працювали біля намету. Всі ці факти будуть передані в правоохоронні органи для належного реагування. За інформацією джерел, наближених до штабів олігархічних партій, які в міркуваннях безпеки побажали залишитися невідомими, нині до області запрошені фахівці з інформаційних воєн – з єдиною метою дискредитувати партію «Довіра». На це лідери олігархічних партій витрачають мільйони гривень, які здобуті корупційним шляхом.

 

Партія «Довіра» виступає за чесні і прозорі вибори. «Довіра» переконана, що учасники виборів мають доносити до людей свою позицію відкрито, а люди на основі цієї інформації мають самі приймати рішення кого підтримувати та за кого голосувати. Партія «Довіра» -  єдина з усіх політичних сил в Полтавській області представили усіх своїх кандидатів, не ховаючи їх від людей. Наші кандидати усіх рівнів щодня проводять сотні зустрічей з людьми, відкрито ведуть діалог, доносять свою позицію і програму партії. Саме тому ми відчуваємо підтримку людей і переконані, що жодні «чорні» піар технології та брудні провокації не спрацюють. Наші люди мудрі, вони зможуть розібратися хто чесно декларує свою позицію, а хто з останніх сил намагається прорватися до влади, не обираючи при цьому методів. Партія «Довіра» дякує жителям Полтавщини за підтримку та розуміння.

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх