В Кременчуцькій філії Київського центру лікування хребта і суглобів приймає головний лікар Роман Владимиров

22.09.2021, 15:30 Переглядів: 9 416

 

Доктор Владимиров Роман Романович приймає в Кременчуці щомісяця через кожні 2 тижні!

Найближчий прийом - 28 вересня!

Прийом доктора потрібен Вам для реальної оцінки змін, що відбулися у Вашому хребті і суглобах, а також для правильного підбору потрібного лікування.

Як це відбувається?

Адміністратор центру підбирає Вам час прийому, відповідає на організаційні питання з прийому. У призначений день і час у Вас зустріч з доктором на першому прийомі. Перший прийом - це не просто "консультація". Це повноцінний прийом, на якому лікар відповість на всі хвилюючі Вас питання. Прийом включає вияснення всіх Ваших скарг і страждань, проводиться первинний огляд і пальпаторне обстеження спини і суглобів, аналіз знімків МРТ або КТ, зіставляється картина Ваших скарг і результатів знімків, робляться висновки і призначається відповідне для Вас лікування.

 Які процедури, навіщо і скільки потрібно зробити - пояснить лікар! Якщо Ваш стан дозволяє і вимагає мануальної корекції хребта, вона буде проведена за методом Дефанотерапії. У лікувальну програму при грижах хребта, артрозах, артритах, деформаціях спини, гострих болях і інших проблемах входить: прицільна фармапунктура, плазмоліфтінг спини, суглобів, запотиличної області, розсмоктуючі процедури, заняття з фізичної реабілітації (ПІР, лікувальний, міофасціальний, вісцеральний масажі). Ін'єкції виконуються по рефлексотерапевтичним принципам. Буває так, що лікують грижу, направляють на операцію, а причина страждань абсолютно не там, де її намагаються шукати. Багаторічний досвід і максимально "прицільні" лікувальні дії, з урахуванням Ваших особливостей і можливих протипоказань, покрокові, логічні призначення - ЦЕ ТЕ, ЩО ДАЄ ВАМ ЗДОРОВ'Я, А НАМ - БЕЗЛІЧ ВДЯЧНИХ ПАЦІЄНТІВ!
Доктор Владимиров готовий Вам допомогти вже сьогодні!

Зробіть свій крок до здоров'я!
Слідкуйте за акціями на Facebook

Доктор Владимиров Роман Романович приймає в Кременчуці щомісяця через кожні 2 тижні! Найближчий прийом -

28 вересня!

Симптоми міжхребцевої грижі
Ознаки грижі хребта залежать від місця розташування пошкодженого диска. Хребетна грижа поперекового відділу супроводжується болем в нижній частині спини, яка віддає в ногу або сідницю. Можливо відчуття оніміння в ногах. Симптомами хребетної грижі шийного відділу є біль в області голови, шиї, плечей. Хворого турбують запаморочення, підвищений тиск, шум у вухах, оніміння пальців рук. Грижу міжхребцевого диска в грудному відділі можна визначити по болю в області грудей, від якої не рятують серцеві ліки.

   
Особливості лікування гриж дисків хребта

Світова статистика свідчить, що операції з видалення грижі диска потребують не більше 2% пацієнтів. Наявність грижі, як такої, не є 100% показанням до операції. Не варто поспішати з видаленням грижі. Питання тактики лікування грижі визначає лікар-вертебролог після ретельного неврологічного огляду і аналізу результатів обстеження. Як правило, такі заходи як фізіотерапія, мануальна терапія, витягування, ЛФК та медикаментозна терапія в 98% випадків бувають більш корисні для хворого, ніж хірургічне лікування.

Без своєчасного правильного лікування міжхребцева грижа призводить до серйозних ускладнень. Хвороба прушує роботу серця, викликає гастрит, важковиліковний радикуліт, хронічний бронхіт. Міжхребцева грижа порушує кровообіг мозку і сприяє розвитку інсультів. Хочу Вам розповісти про метод лікування хребта і суглобів по системі Plasmolifting.

Весь світ вже лікує хребет і суглоби так. Система Plasmolifting - прогресивний метод боротьби з процесами старіння структур хребта і суглобів за допомогою власної плазми. Ще називають такий метод Плазмопунктура - процедура заснована на лікуванні власною плазмою, не має протипоказань і дозволяє гарантовано позбутися від запалення суглобів, проблем з хребтом і багатьох інших захворювань. Найчастіше обходиться без застосування хімічних речовин, так як метод заснований на активації власних ресурсів організму.

Ви також можете записатися на різні види масажу: 
- лікувальний
- оздоровчий
- профілактичний
- антицелюлітний
- точковий і баночний.
Діють ідивідуальні знижки!

Інформація та запис на прийом та на масаж по телефону:
073-431-31-03, 066-431-31-03, 096-953-00-18

 Детально і доступно про захворювання хребта та суглобів, а також про методи лікування можна прочитати на офіційному сайті Центру вертебрології доктора Владимирова:www.spinanebolit.com.ua

Ліц. МОЗ України АЕ 571070

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх