Альфатекс презентує новітню лінійку автокранів XCMG

7.04.2020, 13:00 Переглядів: 2 283

 

На світовому ринку автокранів сталася глобальна подія: китайська компанія XCMG презентувала нову лінійку автомобільних кранів серії XCT.

Компанія XCMG, яка є на сьогодні найбільшим китайським експортером спецтехніки, регулярно розширює виробництво та виходить на нові ринки збуту і на новий рівень якості. Автокрани XCMG завоювали особливу популярність не тільки на території нашої країни, а і в усьому світі. Вони визнані кращими серед китайських аналогів і цілком здатні конкурувати з європейськими моделями за якістю. Але їх головною перевагою є, звичайно ж, доступна ціна.


Нова лінійка шосейних автокранів XCT представлена моделями з вантажопідйомністю від 25 до 100 тонн! Виробник основну ставку робить на 25 та 55-тонні машини: саме їх і буде поставляти в Україну компанія «АЛЬФАТЕКС».


  

Одна з головних відмінностей автокранів нової лінійки — ще менша витрата палива. Цього вдалося досягти внаслідок установки нових двигунів стандарту Євро-5 і нової гідравлічної системи, розробленої спільно з німецькою компанією LIEBHERR.


Найменш тоннажний кран вантажопідйомністю 25 т випускається в чотирьох модифікаціях, які відрізняються між собою довжиною стріли та типом приводу: повнопривідні (6х6) з довжиною стріли 34 м і 41 м, та тривісні (6х4) з довжиною стріли 34 м і 41 м відповідно.


  

55-тонна модель базується на чотиривісному спецшасі 8х4, яке є власною розробкою XCMG. Стріла — 5-секційна, 44,5-метрова.


Всі автокрани серії XCT комплектуються телескопічною стрілою з U-подібним профілем, в конструкції якого використовуються спеціальні ребра жорсткості, які також розроблені в тісній співпраці з провідними інженерами компанії LIEBHERR. Кількість секцій основної стріли в залежності від моделі варіюється від 4 до 7.


Стріла встановлена на поворотній платформі, завдяки чому вона може обертатися на 360 градусів. Відмінною особливістю всіх моделей автокранів XCMG є комплектація додатковою п'ятою гідравлічною опорою. Вона знаходиться під кабіною водія, і саме її наявність дозволяє оператору крана вільно працювати в діапазоні 360 градусів.


  

Треба відмітити, що виробник не забув подбати про комфорт оператора: забезпечений широкий огляд робочої зони, всередині кабіни встановлений клімат-контроль, для зручного входу і виходу передбачені зсувні двері, з'явилися додаткові ящики для зберігання речей. Ергономічна приладова панель, сидіння що можуть налаштовуватися, зручні джойстики з якісним захватом.


  

Головні зміни більшою мірою все ж стосуються не зовнішнього вигляду, а системи управління. Вона стала більш точною внаслідок установки чутливих органів управління робочим обладнанням.

Крім цього, з'явилася можливість дистанційного контролю й управління через мобільний термінал. Тепер оператору досить ввести вихідну інформацію (підйомна вага, виліт, висота) і система сама запропонує оптимальний робочий режим.


 

Техніка XCMG, яку сьогодні пропонує придбати компанія «АЛЬФАТЕКС» своїм клієнтам — це ідеальне комбінування експлуатаційних і вантажно-висотних параметрів з оптимізованою конфігурацією.


Автокран XCMG XCT25L4_S — єдиний автокран вантажопідйомністю 25 т світового рівня в Україні, який відповідає всім нормам за габаритами й масою, що дозволяє переміщуватися по дорогах загального користування без порушень. Передпродаж даної моделі — автокрану XCMG XCT25L4_S від компанії «АЛЬФАТЕКС» — вже відкритий. Постачання до Кременчука відбудеться вже у травні!


Для більш детального ознайомлення зі спецтехнікою XCMG відвідайте наш сайт 

А щоб не пропустити цікаві новини, всіх поціновувачів автомобільної спецтехніки запрошуємо підписатись на наші сторінки в соціальних мережах: Фейсбук, Інстаграм 


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх