Дебати з Цибульською: які зміни чекають на кременчужан

12.07.2019, 17:30 Переглядів: 3 020

  

 В дебатах на «UA: Полтава» і «Кременчуцьке громадське телебачення» кандидатка в народні депутати Юлія Цибульська відповідала на запитання журналістів і політологів. Як відомо, Цибульська балотується у Верховну Раду по 146 округу. У спецпроекті «Виборчий округ: Співбесіда» вона розповіла, як буде представляти інтереси кременчужан у Верховній Раді і які зміни планує впроваджувати в життя. Далі - головне з заяв кандидатки.


Державу треба інфікувати освітою

32-річна Цибульська - яскравий представник нового покоління лідерів. Змогла почати все з нуля і тричі запустити повноцінний продукт. Є засновницею власних торгових марок: освітнього центру Insha Osvita, школи ІТ-технологій та інновацій doITschool і туристичного центру Kosmopolit.UA. Її кременчуцький освітній центр «Інша освіта» авторизований Кембриджем.


Цибульська знає, як генерувати прибуток з ідеї у найкоротший термін

Головну ставку робить на освітні проекти, які стануть зброєю проти корупції.

- Корупцію можна подолати, змінивши свідомість. Свідомість тих, хто контролює владу, і тих, хто там знаходиться.  У нас  трішечки подвійні стандарти – правою рукою ми хочемо, щоб корупції не було, а лівою – створюємо певні засади, аби вона розвивалась. У країнах, де найвищий рівень освіченості нації - найнижчий рівень корупції. Моя задача – дати людям політичні,  економічні знання, щоб кожен бажаючий зміг користувалися інформаційними джерелами. Люди повинні знати свої права,  знати, як написати відповідні звернення, аби держава дотримувалась їхніх прав і посадові особи не брали хабарі, - повідомила кандидатка в ефірі «UA: Полтава».

 

Цибульська пропонує повернути статтю про незаконне збагачення в Кримінальному кодексі, запустити перезавантаження роботи антикорупційних органів, прозорі призначення за стандартами та наглядом міжнародних партнерів,  а також позбавити СБУ, МВС, прокуратуру та податкову інспекцію права займатися економічними злочинами та переслідуваннями за економічні злочини.


Порятунок Дніпра

Юлія Цибульська вимагає допрацювати закон про річку Дніпро і переглянути механізм його реалізації:

- Нам потрібен жорсткий контроль промислових заводів з точки зору викидів із застосуванням кримінальної відповідальності (на сьогоднішній день це тільки адміністративний штраф). Слід обов’язково впровадити технологічну модернізацію контролю і обліку викидів, відходів на підприємствах (електронна система реагування на викиди з використанням датчиків і пульта управління - електронне управління, інноваційні рішення), з доступом громадськості до цієї інформації (онлайн-табло в реальному часі).


Цибульська наголошує, що ситуацію із забрудненням Дніпра слід вирішувати комплексно:

- Підприємства халатно відносяться до питання викидів і їх наслідків. Взагалі, доки людина не усвідомлює, які наслідки вона несе для екології, приміром, викинувши пластикову пляшку собі під ноги,  то ми не вирішимо проблему тим, що будемо просто ходити за нею і  прибирати, - впевнена кременчужанка. 


Головні економічні реформи від Цибульської:

1. Зведення до мінімуму контролюючих органів в бізнесі

2. Солідарна відповідальність за виконання законів України

3. Стимулювання розвитку малого та середнього підприємництва за допомогою системи заохочень та переваг

4. Розвиток ринку кредитування бізнесу та населення, створення умов для інвесторів та розвиток іпотечних програм 

- В планах - впровадження у Кременчуці бізнес-інкубатора, де кожен і кожна зможе долучитися  і отримати менторську допомогу, відповідні знання  і втілити свою справу в життя, отримавши  на це кошти, - повідомляє кандидатка. 


Приміром, Цибульська організувала проект, де його переможниця Марина Мартиненко отримає 30000 грн на розвиток власної справи. Мова йде про відкриття  центру з вивчення англійської мови на Петрівці, де немає школи та іншої інфраструктури для розвитку дітей. 

 

Найкраща протидія насильству в сім’ї - фінансова незалежність жінки

Кременчужанка дебатувала і на “Кременчуцькому громадському телебаченні”. Окрім економічних та екологічних засад, журналісти звернули уваги і передвиборні пункти Цибульської про гендерну рівність. 


Ведуча “Громадського” поцікавилась, яким чином в Україні можна вирішити проблему насильства над жінками в сім’ї. 


На що Цибульська відповіла, що найкращий спосіб перемогти ганебне відношення до жінки - її фінансова незалежність. Така жінка без вагань зможе покинути свого кривдника і не терпітиме побоїв


 

Автор: Політична реклама
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх