На проспекті Лесі України водій збив людину на пішохідному переході (додано)

30.11.2022, 10:06 Переглядів: 1 676

 

На той момент світлофори не працювали

30 листопада близько 7.20 на проспекті Лесі Українки (у районі зупинки «Козацька») сталася ДТП з потерпілим – 38-річний водій автомобіля Chery збив пішохода, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

За інформацією Кременчуцького районного управління поліції, на той момент світлофори не працювали, бо на районі не було світла. 38-річного потерпілого ушпиталили до лікарні на огляд, він отримав незначні травми.

На місці події працювали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Правоохоронці склали відповідні матеріали, задокументували аварію. Надалі цією справою займатиметься патрульна поліція без внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Поліція нагадує: дуже важливо, щоб водії могли помітити пішоходів на дорозі (особливо у темну пору доби). Останнім часом у ДТП, які реєструють правоохоронці, винні саме пішоходи, бо різко виходять на дорогу, а водії не встигають зорієнтуватися і пригальмувати. Краще перечекати, поки автомобілі проїдуть, а потім переходити проїжджу частину, особливо актуально це у вечірній час.

Додано:

За даним фактом слідчий підрозділ поліції під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вирішує питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує обставини та причини аварії.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх