Поліція Полтавщини розшукує безвісти зниклу 73-річну Маргариту Аракелян (знайшли)

30.09.2022, 10:01 Переглядів: 1 528

 

Жінка 29 вересня пішла з дому і не повернулась

Відділ поліції №2 Полтавського районного управління поліції розшукує безвісти зниклу Маргариту Гургенівну Аракелян, 1949 року народження.

Жінка 29 вересня близько 10.00 залишила своє місце проживання у селі Куклинці Мачухівської територіальної громади та додому не повернулась.

Прикмети зниклої жінки: на вигляд 70-80 років, зріст близько 160 см, худорлявої статури. Має кучеряве сиве волосся та карі очі. На момент зникнення була одягнена у сіро-блакитний жакет, чорні штани та чорне взуття.

Якщо вам відома інформація про цю жінку, що допоможе пришвидшити її розшук, повідомте її до відділу поліції №2 Полтавського районного управління поліції за телефонами: (0532) 51-76-03, 066-59-31-843 або 102.

Додано:

За інформацією Полтавського районного управління поліції, 29 вересня близько 15.00 до правоохоронців звернулася жителька одного із сіл Полтавського району, яка повідомила про зникнення її 73-річної родички.

За словами заявниці, останній раз вона бачила родичку вдома близько 10.00. Після цього жінка зникла. Самостійні пошуки, які тривали кілька годин, результату не дали, тож родичка звернулася за допомогою до поліції. 

Отримавши інформацію про зникнення літньої людини, на її пошуки зорієнтували всі наряди Полтавського районного управління поліції. Пошуки тривали майже весь день. Близько 20.30 зниклу жінку розшукали оперативні працівники поліції. Вона йшла дорогою біля одного із сусідніх населених пунктів району. На даний час жінка у безпеці, вона перебуває з родиною.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх