Гостинність: на Полтавщині господар вдарив ножем гостя

16.08.2022, 14:47 Переглядів: 1 275

 

Між чоловіками виник конфлікт і тепер один з них у лікарні, а другий - в поліції

13 серпня, близько 20.00, у селі Супрунівка Полтавського району чоловік отримав ножове поранення. Інформація про постраждалого надійшла поліції від медиків. Як повідомили у пресслужбі поліції, правопорушника затримали та відкрили на нього кримінальне провадження.

- Отримавши повідомлення про тяжкий злочин на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. За попередньою версією слідства, під час спільного дозвілля між двома місцевими чоловіками виник конфлікт. У ході сварки 53-річний власник господарства завдав ножове поранення 32-річному чоловікові. Наразі речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою строком 60 діб, - розповів Олександр Скриль, начальник відділу поліції №2 Полтавського райуправління.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх