Рятувальники розказали про стан дівчинки, яку дістали із каналізаційного колектора на Кременчуччині (доповнено)

8.08.2022, 14:04 Переглядів: 2 296

 

Дитинка одразу пішла на ручки 

Рятувальники Кременчуцького району розповіли, як себе на разі почуває дівчинка, яку дістали з каналізаціного колектора у Семенівці. Дитину з реанімації перевели у терапевтичне відділення. 

- Усіх нас хвилював стан врятованої дівчинки з каналізаційного колектору у Семенівці. Тож, сьогодні, відразу після чергової зміни начальник караулу Роман Лук‘янець і командир відділення Олександр Носенко прийшли у лікарню навідати дитину. Врятовану звати Аріна. З нею все добре! Із реанімації її перевели у терапевтичне відділення. Дівчинка, як побачила рятувальників відразу побігла до них на ручки. В палаті з дитиною була мама, вона також рада була зустрічі з рятувальникам, - йдеться у повідомленні.

Доповнено:

Як повідомили у пресслужбі поліції, за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Повідомлення про травмування дитини надійшло до сектору поліцейської діяльності №1 (смт Семенівка) Кременчуцького райуправління 7 серпня, близько 14.00, від медиків та ДСНС. За актуальною інформацією, загрози для життя та здоров’я немовляти немає.

- Під час попереднього огляду місця події слідчо-оперативна група поліції встановила, що дитина потрапила до каналізаційного колектору через отвір, який утворився під бетонною плитою. Допомогу дівчинці негайно надали місцеві мешканці та рятувальники. Її підняли на поверхню та ушпиталили до районної лікарні для медичного обстеження і здійснення подальшого контролю за її здоров’ям, - повідомив Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх