На Полтавщині судитимуть «кримінального авторитета» з Кременчука і трьох його спільників

27.10.2021, 15:43 Переглядів: 3 172

За клопотаннями слідчого, погодженого прокурором, Октябрським районним судом Полтави учасникам групи обрано запобіжні заходи – тримання під вартою без права внесення застави

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно «кримінального авторитета» та трьох його спільників, яким інкримінують встановлення і поширення в суспільстві злочинного впливу, підбурення і пособництво у закінченому замаху на умисне вбивство, вчинене на замовлення, за попередньою змовою групою осіб, організацію і закінчений замах на вказаний злочин та незаконне  придбання, носіння, зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів (ч. 3 ст. 255-1, ч. 3, 4, 5 ст. 27, ч. 2 ст. 15, п. п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 263 КК України).

За даними слідства, 48-річний кременчужанин, маючи статус «кримінального авторитета», надав своїй довіреній особі вказівку організувати вбивство знайомого, з яким у нього виник конфлікт. У свою чергу довірена особа запропонувала виконати «замовлення» двом кременчужанам, які 12 січня цього року на вул. Леваневського у Полтаві з пістолета Макарова вистрілили в полтавця не менше шести разів. Одна з куль спричинила чоловікові вогнепальне поранення.

За клопотаннями слідчого, погодженого прокурором, Октябрським районним судом Полтави учасникам групи обрано запобіжні заходи – тримання під вартою без права внесення застави.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх