1,9 мільйонів гривень зібрали з порушників швидкості на Полтавщині

26.09.2021, 09:02 Переглядів: 1 852

 

Вартість двох камер вже відбили

На Полтавщині з 27 серпня до 15 вересня 12 камер автофіксації порушень ПДР зафіксували 5677 порушень швидкісного режиму, з них — 2564 у Полтаві. Видання Полтавщина направила до Департаменту патрульної поліції запит з питанням скільки порушень швидкісного режиму зафіксували камери за перші тижні роботи. Станом на 15 вересня інспектори патрульної поліції винесли 5677 постанов про адмінпорушення у Полтавській області, зокрема, у Полтаві таких постанов склали — 2564.

Як пояснила речниця патрульної поліції Полтавщини Наталія Костильова, у відділі автофіксації патрульні перевіряють результати роботи із камер і виносять постанову безпосередньо на власника автомобіля. 

Найпростіший спосіб перевірити, чи фіксувала камера перевищення швидкості вашого автомобіля, та сплатити штраф — переглянути відповідний розділ у додатку «Дія».

Якщо врахувати, що найменший штраф за перевищення швидкості наразі складає 340 грн, менш як за три тижні роботи камер порушники ПДР мають сплатити до бюджету 1,9 млн грн. А враховуючи, що вартість одного комплексу автоматичної фіксації порушень ПДР коштує 820 тис. грн — встановлення двох з них вже, фактично, окупилося.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх