Зайві нерви — зайві проблеми: затримали кременчужанку з наркотиками

21.04.2021, 14:32 Переглядів: 2 853 Коментарів: 3

 

Знову те саме: знервована перехожа, поверхнева перевірка і пакет з наркотиками

Вночі 20 квітня патрульні помітили дівчину, яка, побачивши поліцейських, занервувала і різко спробувала вийти з поля зору правоохоронців. Їм така поведінка здалась підозрілою, вони наздогнали громадянку, і під час перевірки знайшли у її сумці пакет з під вологих серветок, в якому лежали зовсім не вологі серветки, а наркотики. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

 

На місце події прибула слідчо-оперативна група для з'ясування обставин події. У разі доведення вини кременчужанки їй загрожує до трьох років обмеження або позбавлення волі. 

Автор: Леонід Книш
Теги: наркотики
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
21 квітня 2021 15:15

У разі доведення вини кременчужанки їй загрожує до трьох років обмеження або позбавлення волі. Автор: Леонід Книш

Знову той самий автор і та ж сама дурня. Можуть не довести вину кременчужанки? Їй підкинули при обшуку? Несла траву, щоб накурити цуценя, у якого рак, і тому на факт зберігання трави закриють очі?

Вам, автор, загрожує підозра в журналістській некомпетентності. Нормальні журналісти пишуть: "даний злочин передбачає...". Щось телеграф економить на журналістах)

 

[Вам, автор, загрожує підозра у святій наївності. Нормальні коментатори знають, що те, що її піймали з наркотиком ще не означає, що її вину доведуть. Адміністрація]


5 3
0
21 квітня 2021 16:18

"Несла траву, щоб накурити цуценя, у якого рак.." Абсолютно не уместный сарказм. *** староверам-алкашам всё , что непонятно - нужно запретить , а лучше расстрелять.


4 1
0
21 квітня 2021 19:40

[Вам, автор, загрожує підозра у святій наївності. Нормальні коментатори знають, що те, що її піймали з наркотиком ще не означає, що її вину доведуть. Адміністрація]

Хіба це до мене питання, а не до слідчих чи суддів?

Ви ж прекрасно розумієте, про що мова. "Йшла кішка вулицею. Якщо її впіймають, то їй загрожує стати шаурмою. А якщо ні, то ні." Ну ок, якщо це авторський стиль ваших журналістів, то питань нема) Бажаю їм творчого натхнення.


6 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх