У Лубнах чоловік систематично вішав кішку з вікна багатоповерхівки

21.04.2021, 19:59 Переглядів: 3 245 Коментарів: 8

Волонтери написали на нього заяву до поліції

У Лубнах чоловік систематично вішав кішку з вікна багатоповерхівки за що тепер може потрапити за ґрати на пів року, повідомляє пресслужба поліції.


На початку листопада 2020 року до Лубенського районного відділу поліції надійшло повідомлення від волонтерів, що житель одного з багатоповерхових будинків міста систематично знущається над твариною. 


Отримавши повідомлення про жорстоке поводження з твариною, поліцейські встановили правопорушника і розпочали розслідування.


- З'ясувалось, що до кримінального проступку причетний 31-річний місцевий мешканець, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Він у своїй квартирі утримував кішку, якій обмотував мотузкою шию та підвішував з вікна. Унаслідок жорстокого поводження кішка зазнала численних травм та втратила зір на одне око. Наразі тварину передали на утримання волонтерам, де про неї добре піклуються, - розповів начальник Лубенського відділу поліції Полтавщини Дмитро Майборода.


За даним фактом проводилось дізнання за ознаками кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Зібрані матеріали досудового розслідування скеровані до суду. У разі доведення вини чоловіку загрожує штраф або арешт на строк до 6 місяців. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

0
21 квітня 2021 20:18

я не поддерживаю такое поведение, но под эту статью можно привлечь пастуха ибо кнутом гонит стадо, сельского жителя за то что убивает свинью или гуся....да много чего.


9 49
129
21 квітня 2021 21:19

а как собака ребенка укусила так 51грн штрафа


12 25
222
21 квітня 2021 21:38

таким *** нужно на законодательном уровне прописать наказание аналогичное тем издевательствам которые он причинил животному! иначе они не понимают... повредил глаз - и ему ***, сломал лапу - и ему *** и так далее... 


36 0
0
22 квітня 2021 09:19

вот просто интересно:

комментарий минусят, но свою точку зрения не пишут...

создаётся впечатление, что минусят дети или подростки, как бы просто ради забавы ибо пока не установились как личность...


1 17
0
22 квітня 2021 09:20

Цитата: Slav

я не поддерживаю такое поведение, но под эту статью можно привлечь пастуха ибо кнутом гонит стадо, сельского жителя за то что убивает свинью или гуся....да много чего.

оправдываете жестокость?


14 1
0
22 квітня 2021 10:53

Цитата: Slav

вот просто интересно:

комментарий минусят, но свою точку зрения не пишут...

Минус за то, что вы не аргументируете свое мнение. Из-за этого комментарий превращается в эдакий вброс, пространственное рассуждение.

 

Приведите судебные прецеденты из украинской, европейской, международной практики, где по-вашему  пастуха или фермера осудили ни за что. Расскажите какие части 299 статьи у вас вызывают несогласие и почему.

 

Вы просто выразили свое мнение и не хотите никому ничего аргументировать? Ок. Тогда не обижайтесь, что большинство с ним не согласно и минусует ваш комментарий.

 

Конкретно по вашему комментарию:

можно привлечь пастуха ибо кнутом гонит стадо, сельского жителя за то что убивает свинью или гуся

 

Конечно можно, если к примеру пастух в исступлении выбил кнутом корове глаз, а сельский житель прежде чем убить гуся отрубает ему лапы и совершает другие жестокие действия. То есть "Навмисне поранення чи калічення тварини, яке не є законодавчо допустимою процедурою".


13 0
0
22 квітня 2021 16:22

жестокость не поддерживаю...

привести примеры - да масса головотяптства, читая новостную ленту инета всегда что нибудь да и вылезет...не только по этой теме.

аргументировать перегиб палки - не вижу смысла ибо даже здесь в комментариях немало удивительного.

 

 


0 12
0
22 квітня 2021 16:30

Цитата: Slav

привести примеры - да масса головотяптства, читая новостную ленту инета всегда что нибудь да и вылезет...не только по этой теме.

 

Всё понятно )


11 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх