Засікайте 10 років: на Полтавщині до в'язниці відправили ґвалтівника-рецидивіста

24.02.2021, 16:03 Переглядів: 4 000 Коментарів: 1

 

Збоченець напав на дівчину у потязі через два тижні після виходу з тюрми

На Полтавщині до в'язниці відправили серійного ґвалтівника. Про це йдеться у рішенні Полтавського районного суду Полтавської області. 


43-річний зловмисник, який до того двічі був судимий за зґвалтування та щойно вийшов з тюрми, напав на 18-річну дівчину 19 лютого у потязі сполученням «Полтава - Кобеляки - Ромодан». Погрожуючи ножем, чоловік змусив дівчину вийти з ним з потяга. Під час нападу, постраждала розмовляла зі своїм товаришем по телефону. Зловмисник не закінчив виклик, коли забрав телефон у жертви, тож її друг міг чути, як подруга плаче та вмовляє відпустити її. Хлопець подзвонив до поліції. 


Проте збоченець таки вимкнув телефон дівчини. Зловмисник відвів дівчину у ліс та зґвалтував, а потім змусив поїхати до нього додому, де зробив це ще раз. Після скоєного чоловік відвів свою жертву на зупинку та відпустив. Коли дівчина увімкнула телефон, їй одразу почали дзвонити правоохоронці. 



Постраждала написала заяву, знайшла у собі сили та погодилася на слідчий експеримент: показала де саме це відбувалося та розповіла усі деталі. 


Зловмисник у суді свою вину заперечував, розповідав, що усе було за згоди дівчини, і, мовляв, вона першою до нього підійшла в взагалі була п'яна. Окрім того, нападник після затримання дзвонив дівчині та її товаришу, представляючись адвокатом. 


Під присягою і мати ґвалтівника розповіла, що навіть на неї «покушався сексуально». 


 

Олександр Назаренко разом з матір'ю. Фото: видання «Полтавщина»


Дала покази і таксистка, яка підвозила чоловіка. Вона розповіла, що той розпитував у неї особисті дані, був нав`язливим та хотів продовжити знайомство. Жінка сказала, що боялася його, бо той телефонував до неї, просився в гості, став переслідувати її та її дитину. 

Зловмисника судили за погрозу вбивством (ст.129 ККУ), пограбування (ст.186 ККУ) та зґвалтування, вчинене особою, яка до цього вчиняла злочин проти статевої свободи (ст. 152 ККУ). Суд призначив йому 10 років позбавлення волі. 

Автор: Юлия Волынская Джерело фото: "Полтавщина"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

181
24 лютого 2021 20:27

тюрьма это не выход надо их позорный недуг на пользу првратить- разбирать на органы до последней косточки так они смогут искупить свои преступления помогая людям жить


5 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх