У Кременчуці знайшли мертвими дідуся та бабусю - у помешканні тхнуло газом

13.11.2019, 08:04 Переглядів: 4 214 Коментарів: 3

На тілах не було видимих тілесних ушкоджень

12 листопада у Кременчуці, у приватному будинку в провулку Сорочинському, знайшли мертвими співмешканців: 64-річну жінку та 65-річного чоловіка. Як повідомила пресслужба Кременчуцького відділу поліції, на тілі померлих видимих тілесних ушкоджень не виявили.


У помешканні було чути характерний запах газу. Попередня інформація - несправність газового обладнання при опаленні приватного будинку.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

938
13 листопада 2019 09:19

Прохання до всих хто користується газовим обладнанням. Шкодуєте на себе  - потурбуйтесь про своїх рідних і близьких, в т.ч. що мешкають з вами - встановіть газосигналізатор. Є як дешеві пищалки, так і дорогі з перекриттям газової магістралі. Скільки потрібно смертей щоб нарешті це зрозуміли???

Знаю по собі - вмикаєш на всю потужність витяжку при закритих вікнах - вентиляційна решітки знизу стіни не справляється з потоком повітря, і тягу тягне не лише з вентеляції, а і з газового котла. Одного разу приходжу на кухню, бачу працює витяжка, чую що верищить газосигналізатор, а з котла йде полум"я вниз, обпалюючи обвязку котла. Встиг вчасно відключити витяжку.

Тому переконливо прошу - думайте!!!!


9 1
94
13 листопада 2019 11:43

Турбированные котлы не боятся вытяжек, зона горения связана с улицей а с помещением где стоит - изолирована. А газоанализатор нужен, да и стоит он не такие большие деньги, нежели результат. Это все результат бедности населения. На авось.


2 0
938
13 листопада 2019 11:47

Цитата: pro
Это все результат бедности населения
це не результат бідності якщо є за що платити за газ. Це як їхати на мопеді без шолому - були б гроші їхав би на мотоциклі


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх