Напад собак у Полтаві: копи знайшли полтавку без скальпу та з пошматованими руками і ногами

16.10.2019, 17:07 Переглядів: 11 325 Коментарів: 8

 

Телеканал «Центральний» зняв сюжет про випадок, який нещодавно трапився у Полтаві

Полтавський телеканал «Центральний» зняв сюжет про випадок у Полтаві – там зграя собак 12 жовтня загризла дівчину. Коли поліцейські знайшли 25-річну Вікторію, на яку накинулися тварини, у неї була розірвана голова та до кісток пошматовані руки й ноги. І хоч лікарі боролися за життя постраждалої, врятувати її не вдалося.


Зателефонувала до поліції полтавка Оксана Гайдук — жінка йшла о 5 ранку на роботу повз ставок на вулиці Лесі Українки та почула у темряві стогін і крики про допомогу. Потерпіла повідомила, що її сильно покусала зграя собак і вона знаходиться у воді. Тож Оксана Гайдук одразу викликала копів. Жінка зазначила, що напади псів у цьому районі — не поодинокий випадок, й вона сама стикалася з подібним.


 

Ставок на вулиці Лесі Українки у Полтаві


Коли копи прибули на виклик, їм не одразу вдалося відшукати жертву здичавілих чотирилапих, адже на вулиці було темно, й вона лежала в багнюці посеред чагарників. За словами дівчини, її туди затягли собаки. Правоохоронці знайшли постраждалу у тяжкому стані — з сильно понівеченою головою.


- Розірвана голова, так сказать, скальпу взагалі не було, руки й ноги до кісток покусані й порвані, - розповідає про свої спогади поліцейський роти №1 управління патрульної поліції Полтавської області Владислав Абрамов.


Аби відігнати агресорів від дівчини, копам довелося застосовувати газові балончики.


Як повідомила лейтенант поліції Інга Шкейда, стан Вікторії погіршувався з кожною хвилиною, вона вже мало що могла розповісти, лише стогнала і казала про те, що змерзла, та просила поліцейських не залишати її одну.


До лікарні потерпілу привезли о 5.30, у неї були множинні укушені рани тулуба, голови та кінцівок. І хоч лікарі намагалися допомогти дівчині, та ушкодження виявилися несумісними з життям — і наступного дня вона померла.


Як зізнаються мешканці мікрорайону, де трапилося нещастя, зграя здичавілих собак давно тримає їх у страху. Тепер же вони бояться, що тварини, які спробували на смак людське м'ясо, будуть і надалі нападати на людей.



Слідству ще належить з'ясувати, від чого померла Вікторія — від покусів чи переохолодження, зараз слідчі чекають висновків еспертизи.



Автор: Катерина Турубара Джерело відео: телеканал «Центральний»
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

307
16 жовтня 2019 18:15

Ну шо, де та собачница Alisa, которая в прошлой новости за своих шавок впрягалась? Вот её слова

Причина смерти еще не установлена! Свечку кто-то держал? Что с ней произошло до этого?...Вариантов масса, начиная от алкогольного отравления и т.д. Но при слове "собака" у многих реакция, как у быка на красное... А вердикт уже вынесен "великими" комментаторами сайта Телеграф. Вот бы так  активненько  комментировали новости про педофилов или когда сын отца убивает и т.д. 

Наверное женщина сами виновата, да?


45 7
1 656
16 жовтня 2019 18:24

Слідству ще належить з'ясувати, від чого померла Вікторія — від покусів чи переохолодження, зараз слідчі чекають висновків еспертизи.

А я чёт не понял,это что администрация города хочет переложить вину на копов?что типа не согрели её?Явно уже поставили "нужного" следака по этому делу.


13 5
107
1
D:
16 жовтня 2019 20:19

А давайте Телеграфу накидаем адресов с такими же

"перспективами" для кременчужан. Например ул.Правобережная  48. около 1 подъезда - просто аборигены забацали будки собачьи . Прямо напротив первого подъезда. Свора немаленьких собак. Через двор вечером ходить просто опасно...  Катенька, - заделайте фоток для наших гринписовцев...


14 3
138
16 жовтня 2019 21:24

 Всех бездомных животных надо отлавливать и если в течении определенного времени никто их не забирает, то усыплять. Думаю все разумные люди согласятся.


42 9
0
16 жовтня 2019 22:31

Сразу оговорюсь: животных люблю, труд собак - пограничников, спасателей, поводырей безмерно уважаю. Но в отношении собак в городе считаю, что пес должен быть только хозяйский, на привязи или организованном выгуле, привитой и чипированный в обязательном порядке. Если не представляет племенной ценности - то и стерильный, во избежание случайной вязки. Собаки бойцовых пород приравнять, например, к холодному оружию, с получением хозяином медицинского заключения об адекватности, прежде чем завести такого щенка.  Идею стерилизовать бродяг и выпускать обратно в город считаю не оправдавшей себя.  


46 4
0
16 жовтня 2019 23:35

Цитата: Химера

Сразу оговорюсь: животных люблю, труд собак - пограничников, спасателей, поводырей безмерно уважаю. Но в отношении собак в городе считаю...Идею стерилизовать бродяг и выпускать обратно в город считаю не оправдавшей себя.  

Полность поддерживаю!
Пару дней назад накинулась чипованная собака! Девушку жаль, не уверен что и каждый взрослый мужчина мог бы отбиться от своры!

Собаки звиреют , т.к. сокращается возможность достать пропитание!


18 2
0
17 жовтня 2019 09:06

Марина Кожушко, почему молчим?


5 3
0
17 жовтня 2019 09:48

Даже не представляю что пережила бедная девушка. Земля тебе пухом.


10 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх